Foto

Canon LEGRIA FS306 kamkorder

Odaberite kamkorder kamkorder LEGRIA FS306 i počnite da delite svoje doživljaje na mreži. Snimajte direktno na memorijsku karticu, a zatim jednostavno otpremite filmove na veb. Režim Isečak filma (Video Snapshot) omogućava uređivanje video zapisa i dodavanje zvučne podloge u kamkorderu. LEGRIA FS306 je najlakši i najmanji digitalni kamkorder kompanije Canon do sada. To ga čini savršenim „saputnikom“ tokom čitavog dana.

Procesor DIGIC DV II u kombinaciji sa optičkom preciznošću originalnog Canon video objektiva omogućava vam da se približite akciji putem naprednog zuma od 41x. Režim Isečak filma (Video Snapshot) izuzetno olakšava kreiranje video zapisa za deljenje sa prijateljima i porodicom. Svaki put kada pritisnete taster Record snima se kratak isečak od četiri sekunde. Jednostavno dodajte isečke u listu za reprodukciju na memorijskoj kartici, izaberite zvučnu podlogu i spremni ste za reprodukciju svog filma na televizoru – bez potrebe za uređivanjem na računaru. Četiri sekunde je prosečno vreme trajanja jednog „isečka“ u TV emisiji, što će vam pomoći da svom filmu date profesionalnu notu. Na priloženom CD-u nalaze se unapred pripremljene numere, ali možete i da snimite svoju muziku na memorijsku karticu.

U režimu Dual Shot postavke za sve komande podešavaju se automatski, što maksimalno olakšava rukovanje kamkorderom. Možete da snimate video zapis i fotografije visokog kvaliteta bez potrebe za menjanjem postavki pomoću kontrolnog točkića Mirniji snimci, čak i u pokretu. LEGRIA FS306 poseduje stabilizator slike sa novim dinamičkim režimom koji kompenzuje širi opseg podrhtavanja kamkordera.

Do 3,5 časova snimanja sa jednim punjenjem! Inteligentna baterija prikazuje preostalo vreme snimanja u minutima. Kada bude potrebno da napunite bateriju, 20 minuta punjenja dovoljno je za jedan čas snimanja.

Leave a Reply