Foto

Canon LEGRIA FS307 kamkorder na fleš karticu

Canon LEGRIA FS307 omoguaćva snimanje na SD/SDHC memorijske kartice i predstavlja najmanji digitalni kamkorder kompanije Canon do sada. Odaberite kamkorder LEGRIA FS307 i počnite da delite svoje doživljaje na mreži. Snimajte direktno na memorijsku karticu, a zatim jednostavno otpremite filmove na veb.

Režim Isečak filma (Video Snapshot) omogućava uređivanje video zapisa i dodavanje zvučne podloge u kamkorderu. Režim Isečak filma (Video Snapshot) izuzetno olakšava kreiranje video zapisa za deljenje sa prijateljima i porodicom. Svaki put kada pritisnete taster Record snima se kratak isečak. Jednostavno dodajte isečke u listu za reprodukciju na memorijskoj kartici, izaberite zvučnu podlogu i spremni ste za reprodukciju svog filma na televizoru – bez potrebe za uređivanjem na računaru. Četiri sekunde je prosečno vreme trajanja jednog „isečka“ u TV emisiji, što će vam pomoći da svom filmu date profesionalnu notu. Na priloženom CD-u nalaze se unapred pripremljene numere, ali možete i da snimite svoju muziku na memorijsku karticu.

U režimu Dual Shot postavke za sve komande podešavaju se automatski, što maksimalno olakšava rukovanje kamkorderom. Možete da snimate video zapis i fotografije visokog kvaliteta bez potrebe za menjanjem postavki pomoću kontrolnog točkića. LEGRIA FS307 poseduje stabilizator slike sa novim dinamičkim režimom koji kompenzuje širi opseg podrhtavanja kamkordera. U režimu Pre REC kamkorder započinje snimanje tri sekunde pre nego što pritisnete taster Record. Te tri sekunde automatski se dodaju na početak svakog video zapisa kako biste mogli da snimite ključni trenutak iako ste prekasno pritisnuli taster Record.

Inteligentna baterija i brzo punjenje obezbeđuju 3,5 časova snimanja sa jednim punjenjem. Inteligentna baterija prikazuje preostalo vreme snimanja u minutima. Kada bude potrebno da napunite bateriju, 20 minuta punjenja dovoljno je za jedan čas snimanja

Leave a Reply