Foto

Canon LEGRIA FS37

Canon LEGRIA FS37 omogućava vam da snimate na svakom mestu – najmanji digitalni kamkorder kompanije Canon do sada. Snimajte SD filmove odličnog kvaliteta u unutrašnju memoriju kapaciteta 16 GB ili koristite memorijske kartice za jednostavno deljenje. LEGRIA FS37 je najlakši i najmanji digitalni kamkorder kompanije Canon do sada. To ga čini savršenim „saputnikom“ tokom čitavog dana.

LEGRIA FS37 poseduje dve fleš memorije i omogućava snimanje u unutrašnju memoriju kapaciteta 16 GB i na memorijsku karticu. U unutrašnju memoriju moguće je uskladištiti više od 10 čas video zapisa – ili snimajte na SD i SDHC kartice, što je odlično za deljenje.

Režim Isečak filma (Video Snapshot) izuzetno olakšava kreiranje video zapisa za deljenje sa prijateljima i porodicom. Svaki put kada pritisnete taster Record snima se kratak isečak. Jednostavno dodajte isečke u listu za reprodukciju na memorijskoj kartici, izaberite zvučnu podlogu i spremni ste za reprodukciju svog filma na televizoru – bez potrebe za uređivanjem na računaru. Četiri sekunde je prosečno vreme trajanja jednog „isečka“ u TV emisiji, što će vam pomoći da svom filmu date profesionalnu notu. Na priloženom CD-u nalaze se unapred pripremljene numere, ali možete i da snimite svoju muziku na memorijsku karticu.

Kamkoreder psoeduje procesor DIGIC DV II koji u kombinaciji sa optičkom preciznošću originalnog Canon video objektiva omogućava vam da se približite akciji putem naprednog zuma od 41x. U režimu Dual Shot postavke za sve komande podešavaju se automatski, što maksimalno olakšava rukovanje kamkorderom. Možete da snimate video zapis i fotografije visokog kvaliteta bez potrebe za menjanjem postavki pomoću kontrolnog točkića.

Legria FS37 obezbeđuje mnogo “mirnijw” snimci, čak i u pokretu. LEGRIA FS37 poseduje stabilizator slike sa novim dinamičkim režimom koji kompenzuje širi opseg podrhtavanja kamkordera.  U režimu Pre REC kamkorder započinje snimanje tri sekunde pre nego što pritisnete taster Record. Te tri sekunde automatski se dodaju na početak svakog video zapisa kako biste mogli da snimite ključni trenutak iako ste prekasno pritisnuli taster Record.

Inteligentna baterija i brzo punjenje ibezbeđuju do 3,5 časova snimanja sa jednim punjenjem. Inteligentna baterija prikazuje preostalo vreme snimanja u minutima. Kada bude potrebno da napunite bateriju, 20 minuta punjenja dovoljno je za jedan čas snimanja.

Karakteristike

  • Dve fleš memorije (unutrašnja kapaciteta 16 GB)
  • Najmanji digitalni kamkorder kompanije Canon
  • Isečak filma (Video Snapshot)
  • 41x napredni zum
  • Dual Shot
  • Stabilizator slike sa dinamičkim režimom
  • Pre REC
  • Prâvi široki format 16:9 visoke rezolucije
  • Inteligentna baterija i brzo punjenje
  • Kompatibilan je sa DVD rezačem DW-100

Leave a Reply