canon
Foto

Canon LEGRIA HF G30

Vodeći model Canon kamkordera LEGRIA HF G30 poseduje vrhunsku optiku, senzor i stabilizator, kao i Wi-Fi funkciju upakovane u kompaktno kućište, idealno za entuzijaste koji žele video zapise profesionalnog kvaliteta, u skladu sa svojom kreativnošću.

Potpuno novi širokougaoni objektiv od 26,8 mm daje najbolji kvalitet slike do sada za kompaktni kamkorder, a glatki 20x optički zum omogućava vam da se približite akciji. Novi kružni otvor blende sa 8 krilaca omogućava dobijanje prelepog „bokeh“ efekta. Istovremeno snimajte u različitim formatima (AVCHD i MP4) ili različitom brzinom smenjivanja kadrova zahvaljujući prisustvu dva otvora za SDXC kartice i uživajte u dvostrukoj prednosti materijala profesionalnog kvaliteta i jednostavnog otpremanja na veb. Snimajte ubrzano i usporeno prilikom korišćenja MP4 formata.

canon

Uz efektivnu rezoluciju od približno 2,91 megapiksela, novi HD CMOS PRO senzor, koji je razvila i napravila kompanija Canon za svoje profesionalne modele, daje zapanjujući kvalitet slike, čak i pri slabom osvetljenju, kao i širok dinamički opseg uz realističnu reprodukciju boja. Novi snažni procesor slike DIGIC DV 4 sarađuje sa senzorom kako biste dobijali slike sa manjom količinom šuma i većom dubinom.

Uživajte u slobodi upravljanja kamkorderom LEGRIA HF G30 kada vam nije pri ruci. Pomoću veb pregledača na pametnom telefonu ili tablet računaru upravljajte opsegom postavki, što obuhvata brzinu zatvarača, fokus i ekspoziciju.

Inteligenta stabilizacija slike sprečava efekte podrhtavanja kamere tako što automatski bira odgovarajući režim optičke stabilizacije od 4 dostupna, radi sprečavanja podrhtavanja i zamućenja. Napredni dinamički režim popravlja efekte pokreta valjanja i naginjanja do kojih može da dođe u hodu i daje oštre, stabilne video zapise u svakoj situaciji.

Leave a Reply