Foto

Canon LEGRIA HF M306 za snimanje u HD-u

Jedinstvene HD tehnologije kompanije Canon u kompaktnom, modernom kućištu – rezultat je LEGRIA HF M306, kamkorder koji pruža izvanredan kvalitet slike, a dovoljno je mali da biste ga nosili svuda. Canon LEGRIA HF M306 omogućava snimanje direktno na SDHC memorijske kartice velikog kapaciteta – na karticu kapaciteta 32 GB moguće je smestiti više od 12 časova HD video materijala sa postavkama podešenim za najefikasnije snimanje. Ako želite najbolji kvalitet, snimajte brzinom od 24 Mb/s. Kartice su odlične za deljenje.

Zapravo, snimanje HD filmova nikada nije bilo lakše. Tehnologija za detekciju scene u režimu Inteligentni automatski (Smart Auto) optimizuje postavke u skladu sa situacijom, bez obzira da li je u pitanju dramatičan zalazak sunca ili porodično okupljanje. Instant AF omogućava brzo postizanje savršenog fokusa, a tehnologija za prepoznavanje lica optimizuje postavke za snimanje kako biste dobili savršene snimke ljudi.

LEGRIA HF M306 poseduje jedinstven način za upravljanje kamkorderom. Veliki ekran osetljiv na dodir od 6,8 cm (2,7”) omogućava upravljanje funkcijama kamkordera za snimanje i reprodukciju pomoću jednostavnih pokreta po ekranu i pruža novi, intuitivniji način snimanja filmova. Canon HD sistem za kamere kombinuje Full HD CMOS senzor rezolucije 3,3 megapiksela, Canon HD video objektiv sa 18x optičkim zumom i procesor DIGIC DV III kako bi pružio izvanredne filmove u Full HD rezoluciji.

Neznatno podrhtavanje kamkordera prilikom snimanja može da izgleda izraženije tokom reprodukcije. Kako bi se sprečio nastanak te pojave, LEGRIA HF M306 koristi dvostruki sistem za stabilizaciju slike – dinamički optički stabilizator slike umanjuje efekte podrhtavanja koji nastaju prilikom snimanja u hodu, a optički stabilizator slike umiruje sliku prilikom snimanja u telefoto opsegu zuma. Jednostavan za korišćenje softver PIXELA™ isporučuje se sa kamkorderom i omogućava uređivanje filmova i jednostavno otpremanje radi deljenja na mreži. Dostupan je Canon DVD rezač DW-100 (prodaje se odvojeno) koji omogućava narezivanje na DVD dodirom na jedno dugme – bez potrebe za korišćenjem računara.

LEGRIA HF M306 takođe poseduje mnoge funkcije za snimanje filmova odličnog kvaliteta. U režimu Pre REC kamkorder započinje snimanje tri sekunde pre nego što pritisnete taster Record kako ne biste propustili ni trenutak akcije. Režim 25p Cinema služi za kreiranje filmova autentičnog bioskopskog izgleda. Uz filmove možete i da snimate fotografije rezolucije 3,3 megapiksela.

Kamera ima ugrađeni HDMI priključak za direktno povezivanje sa HD televizorom. Mali napredni priključak za dodatnu opremu i čitav asortiman dodatne opreme – što podrazumeva vodootporno kućište WP-V2 koje vam omogućava da kamkorder ponesete na plivanje ili ronjenje – omogućava vam da HF M306 proširujete kako stičete sve više iskustva.

Leave a Reply