Foto

Canon LEGRIA HF M506 HD kamkorder

LEGRIA HF M506 bez muke daje video zapise profesionalnog kvaliteta, bez obzira na priliku. Video zapisi izgledaju i zvuče odlično zahvaljujući HD CMOS PRO senzoru kompanije Canon i funkciji Audio Scene Select. HD CMOS PRO senzor razvila je i napravila kompanija Canon za svoje profesionalne kamkordere. Oblast piksela za prikupljanje svetla veća je za 160% u odnosu na obični CMOS senzor, čime se dobijaju veći dinamički opseg i odlične performanse pri slabom osvetljenju.

Inteligentna stabilizacija slike predstavlja savršeno rešenje za sprečavanje efekta podrhtavanja kamere. Automatski detektuje scenu i precizno bira odgovarajuće postavke optičkog stabilizatora slike (izbor od 4 režima) radi sprečavanja podrhtavanja i zamućenja. Daje oštre i detaljne video zapise u svakoj situaciji – ostavlja vam slobodu da se usredsredite na snimanje.

Jednostavno možete da postignete da vaši video zapisi zvuče podjednako dobro kao što izgledaju, zahvaljujući funkciji Audio Scene Select i veoma osetljivom ugrađenom zum mikrofonu. Samo izaberite jedan od 5 scenskih režima i postavke zvuka biće automatski optimizovane.

Koristite funkciju Story Creator kako biste razvili veštine snimanja video zapisa i bez muke kreirali nezaboravne kratke video zapise sa pričom – samo odaberite temu i pratite ugrađene predloge za scenu. Inspirišite svoju kreativnost pomoću filtera za bioskopski izgled i dodajte zabavne efekte video zapisima bez upotrebe računara pomoću funkcije za ukrašavanje dodirom. Ispisujte poruke direktno na ekranu osetljivom na dodir pomoću olovke, dodajte nalepnice ili aktivne animacije poput zvezda padalica i kombinujte fotografije.

Inteligentni automatski režim omogućava kreiranje veoma kvalitetnih video zapisa bez muke. Potpuno je automatski i inteligentno bira postavke snimanja za neku od 38 scena – što vam ostavlja slobodu da se usredsredite na subjekat. Funkcija za prepoznavanje lica optimizuje postavke radi dobijanja odličnih snimaka ljudi, a Instant AF obezbeđuje brzo i precizno fokusiranje.

Leave a Reply