Foto

Canon LEGRIA HF M52 kamkorder snima na eksterni hard disk

Sa Canon LEGRIA HF M52 kamkorderom bez muke kreirajte i delite video zapise profesionalnog kvaliteta pomoću modela LEGRIA HF M52 sa Wi-Fi funkcijom. HD CMOS PRO senzor daje slike vrhunskog kvaliteta, čak i pri slabom osvetljenju, a inteligentna stabilizacija slike sprečava efekte podrhtavanja kamere.

Ugrađena Wi-Fi funkcija omogućava vam da bez muke delite svoje kreacije preko stranica za društveno umrežavanje i da pregledate video zapise na televizorima sa podrškom za DLNA i iOS uređajima. Podrška za MP4 format obezbeđuje kratko vreme prenosa za HD video zapise.

HD CMOS PRO senzor razvila je i napravila kompanija Canon za svoje profesionalne kamkordere. Oblast piksela za prikupljanje svetla veća je za 160% u odnosu na obični CMOS senzor, čime se dobijaju veći dinamički opseg i odlične performanse pri slabom osvetljenju.

Inteligentna stabilizacija slike predstavlja savršeno rešenje za sprečavanje efekta podrhtavanja kamere. Automatski detektuje scenu i precizno bira odgovarajuće postavke optičkog stabilizatora slike (izbor od 4 režima) radi sprečavanja podrhtavanja i zamućenja. Daje oštre i detaljne video zapise u svakoj situaciji – ostavlja vam slobodu da se usredsredite na snimanje.

Jednostavno možete da postignete da vaši video zapisi zvuče podjednako dobro kao što izgledaju zahvaljujući funkciji Audio Scene Select i veoma osetljivom ugrađenom zum mikrofonu. Samo izaberite jedan od 5 scenskih režima i postavke zvuka biće automatski optimizovane.

Kopirajte video zapise direktno iz ugrađene memorije ili sa SDXC kartice na eksterni hard disk. Samo se krećite kroz intuitivne menije na ekranu kako biste jednostavno skladištili. Dve fleš memorije kapaciteta 32 GB omogućavaju snimanje preko 12 časova video zapisa u ugrađenu memoriju. Snimajte još duže zahvaljujući otvoru za SDXC memorijsku karticu.

Koristite funkciju Story Creator kako biste razvili veštine snimanja video zapisa i bez muke kreirali nezaboravne kratke video zapise sa pričom – samo odaberite temu i pratite ugrađene predloge za scenu. Inspirišite svoju kreativnost pomoću filtera za bioskopski izgled i dodajte zabavne efekte video zapisima bez upotrebe računara pomoću funkcije za ukrašavanje dodirom.

LCD ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije od 7,5 cm (3”) sa podrškom za pokrete olakšava korišćenje i omogućava intuitivnu kontrolu funkcija snimanja i reprodukcije pomoću dodira.

Inteligentni automatski režim omogućava kreiranje veoma kvalitetnih video zapisa bez muke. Potpuno je automatski i inteligentno bira postavke snimanja za neku od 38 scena. Funkcija za prepoznavanje lica optimizuje postavke radi dobijanja odličnih snimaka ljudi, a Instant AF obezbeđuje brzo i precizno fokusiranje.

Leave a Reply