Foto

Canon LEGRIA HF R106 HD kamkorder

Ako ste neiskusni i novi u snimanju filmova, Canon LEGRIA HF R106 je savršen kamkorder za vas. Pristupačan i jednostavan za korišćenje, poseduje mnoštvo funkcija koje omogućavaju dobijanje najboljih rezultata u Full HD rezoluciji. Kamkorder bira najpogodniji scenski režim – od 31 dostupnog – radi automatskog dobijanja optimalnih postavki, a na vama je samo da ga usmerite i počnete da snimate. Inteligentni automatski režim koristi inteligentnu tehnologiju za detekciju scene kako bi izabrao scenski režim na osnovu osvetljenosti, kontrasta, udaljenosti i opšte nijanse.

Režim Isečak filma (Video Snapshot) olakšava vam da kreirate svoje kratke filmove. Svaki put kada pritisnete taster Record snima se kratak isečak – možete da izaberete trajanje isečka od dve, četiri ili os am sekundi. Da biste napravili film, samo rasporedite isečke u listu za reprodukciju na memorijskoj kartici, izaberite zvučnu podlogu i spremni ste za reprodukciju filma na televizoru – nema potrebe za uređivanjem na računaru. LEGRIA HF R106 poseduje originalni Canon HD video objektiv sa 20x optičkim zumom koji vam omogućava da se približite akciji. Dinamički elektronski stabilizator slike doprinosi dobijanju mirnih snimaka, čak i u pokretu.

 

Snimajte materijal zapanjujućeg kvaliteta pomoću Canon HD sistema za kamere: LEGRIA HF R106 koristi jedinstvenu kombinaciju HD CMOS senzora, Canon HD video objektiva sa 20x optičkim zumom i procesora DIGIC DV III.

U režimu Pre REC kamkorder započinje snimanje tri sekunde pre nego što pritisnete taster Record. Te tri sekunde automatski se dodaju na početak svakog video zapisa kako biste mogli da snimite ključni trenutak iako ste prekasno pritisnuli taster Record.

LEGRIA HF R106 je savršen za snimanje specijalnih trenutaka. Instant AF brzo postiže izuzetno oštar fokus, a tehnologija za prepoznavanje lica optimizuje postavke snimanja za savršene slike ljudi – omogućava praćenje do 35 lica u kadru.

Leave a Reply