Foto

Canon LEGRIA HF S21 HD kamkorder

Najnapredniji Canon kamkorder koji koristi fleš memoriju, LEGRIA HF S21 donosi profesionalno snimanje u HD rezoluciji. Zapanjujuća Full HD rezolucija u kombinaciji sa dve fleš memorije (unutrašnja od 64 GB)

Kamkorder omogućava snimanje materijala zapanjujućeg kvaliteta uz izvanredne performanse pri slabom osvetljenju pomoću Canon HD sistema za kamere: LEGRIA HF S21 kombinuje Full HD CMOS senzor od 8 megapiksela, Canon HD video objektiv i procesor DIGIC DV III. DIGIC DV III podržava tehnologiju x.v.Color – za dublje, bogatije nijanse prilikom reprodukcije na kompatibilnim HD televizorima. Režim 25p Cinema omogućava snimanje filmova koji izgledaju kao da su sa filmske trake, a obezbeđuje i poboljšane performanse u uslovima slabog osvetljenja.

LCD ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije veličine 3,5” pruža 100% prikaz za snimanje HD filmova. Jedinstven LCD interfejs zasnovan na pokretima pruža brz pristup funkcijama kao što su Praćenje dodirom (Touch Tracking), Fokusiranje dodirom (Touch Focus) i Podešavanje ekspozicije dodirom (Touch Exposure). LEGRIA HF S21 poseduje i elektronsko tražilo u boji za pregledanje scene.

Na raspolaganju su dve fleš memorije, unutrašnja od čitavih 64 GB – dovoljno za 24 časa snimanja HD materijala – i dva otvora za SDHC kartice. Funkcija automatske promene memorije automatski prepoznaje kada se jedan medij napuni i prelazi na drugi. Da biste lakše delili svoje filmove, LEGRIA HF S21 omogućava konvertovanje AVCHD (MPEG4) datoteka u manje MPEG2 datoteke standardne rezolucije, pogodne za narezivanje na DVD ili otpremanje na veb.

Sjajan interges integriše prilagodljivi taster koji omogućava da aktivirate jednu od pet promenljivih koje se mogu dodeliti ručnom kontrolnom točkiću, što podrazumeva fokus, ekspoziciju i nivo jačine zvuka. Priključak za daljinski upravljač omogućava korišćenje opcionih spoljnih daljinskih upravljača. U režimu Pre REC kamkorder započinje snimanje tri sekunde pre nego što pritisnete taster Record. Te sekunde automatski se dodaju na početak svakog video zapisa kako biste mogli da snimite ključni trenutak iako ste prekasno pritisnuli taster Record. Funkcija trenutni AF (Instant AF) kompanije Canon omogućava brzo i veoma precizno fokusiranje.

S21 je odličan takođe i na polju snimanja zvuka. Snimajte zvuk odličnog kvaliteta i preslušavajte ga zahvaljujući priključku za mikrofon i slušalice. Prilagodljiva kontrola prigušivanja mikrofona kompenzuje iznenadne promene jačine zvuka, čime se obezbeđuje snimanje zvuka optimalnog kvaliteta.

Leave a Reply