Foto

Canon LEGRIA HF S30 HD kamkorder

Canon LEGRIA HF S30 pruža izuzetan kvalitet HD video zapisa, superioran zvuk, odličnu kreativnu kontrolu i fotografije visoke rezolucije, a poseduje 32 GB unutrašnje memorije i dva otvora kompatibilna sa SDXC karticama.

Snimajte materijal zapanjujućeg kvaliteta uz izvanredne performanse pri slabom osvetljenju pomoću Canon HD sistema za kamere: LEGRIA HF S30 kombinuje Full HD CMOS senzor od 8 megapiksela, Canon HD video objektiv i procesor DIGIC DV III.
LCD ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije dijagonale 8,8 (3,5”) pruža 100% prikaz za snimanje HD filmova. Jedinstven LCD interfejs zasnovan na pokretima pruža brz pristup funkcijama za snimanje i reprodukciju, kao što su Praćenje dodirom (Touch Tracking), Fokusiranje dodirom (Touch Focus) i Podešavanje ekspozicije dodirom (Touch Exposure). LEGRIA HF S30 poseduje i elektronsko tražilo u boji za pregledanje scene.

Dve fleš memorije (unutrašnja kapaciteta 32 GB)

Dve fleš memorije, od kojih unutrašnja poseduje kapacitet od 32 GB – dovoljno za više od 12 časova HD video zapisa – uz dodatnu opciju snimanja na izmenjive SDXC memorijske kartice. Funkcija automatske promene memorije automatski prepoznaje kada se jedan medij napuni i prelazi na drugi.

Jednostavno deljenje filmova

Da biste lakše delili svoje filmove, LEGRIA HF S30 omogućava konvertovanje AVCHD (MPEG4) datoteka u manje MPEG2 datoteke standardne rezolucije, pogodne za narezivanje na DVD ili otpremanje na veb.

Profesionalne komande

Prilagodljivi taster omogućava vam da aktivirate jednu od pet promenljivih koje se mogu dodeliti ručnom kontrolnom točkiću, što podrazumeva fokus, ekspoziciju i nivo jačine zvuka. Priključak za daljinski upravljač omogućava korišćenje opcionih spoljnih daljinskih upravljača.

Odličan kvalitet zvuka

Snimajte zvuk odličnog kvaliteta i preslušavajte ga zahvaljujući priključku za mikrofon i slušalice. Prilagodljiva kontrola prigušivanja mikrofona kompenzuje iznenadne promene jačine zvuka, čime se obezbeđuje snimanje zvuka optimalnog kvaliteta.

Mirniji snimci

Optički stabilizator slike sa novim dinamičkim režimom omogućava dobijanje mirnijih snimaka kada ste u pokretu. Optički stabilizator slike pruža izuzetno mirne snimke prilikom snimanja u telefoto opsegu zuma.

Proširen spektar boja

DIGIC DV III podržava tehnologiju x.v.Color – za dublje, bogatije nijanse prilikom reprodukcije na kompatibilnim HD televizorima. Režim 25p Cinema omogućava snimanje filmova koji izgledaju kao da su sa filmske trake, a obezbeđuje i poboljšane performanse u uslovima slabog osvetljenja.

Kreativni dodaci

Mali napredni priključak za dodatnu opremu omogućava priključivanje opcionih dodataka kao što je video svetlo. Navoj na objektivu kamkordera od 58 mm kompatibilan je sa profesionalnim filterima.

Leave a Reply