Foto

CANON LEGRIA MINI X

Canon je ove nedelje predstavio model LEGRIA mini X, sasvim novu kreativnu kameru koja nudi zvuk profesionalnog kvaliteta u kombinaciji sa osličnim HD video zapisima, prenosi Foto revija.

LEGRIA mini X idealna je za korisnike kojima je pričanje priča svakodnevica, a spaja Canonovu prepoznatljivi kvalitet video zapisa s naprednim zvukom i  fleksibilnim dizajnom, što je čini idealnom za snimanje videa bilo kog tipa – od izveštaja s lica mesta, dokumentaraca i auto-snimanja do koncerata uživo i pozorišnih predstava.

LEGRIA-mini-X

LEGRIA mini X može se pohvaliti inovativnim dizajnom koji korisnicima daje slobodu da istraže svoju kreativnost. Kompaktna je i dovoljno lagana da biste je uvek nosili sa sobom radi spontanog snimanja, a nudi jedinstvenu kombinaciju ultra-širokouglog objektiva od 170° osetljivosti f/2.8, ugrađenog postolja i 6,8-centimetarskog pomerajućeg(2,7-inčnog) dodirnog LCD ekrana, čime se olakšava snimanje iz bilo kog ugla.

LEGRIA-mini-X-1

Promo video Canon LEGRIA mini X

 

Uređaj nudi mogućnost snimanja bez korišćenja ruku te tako korisnicima omogućuje da budu prisutni u vlastitom video zapisu, a nudi im i veću slobodu pri režiranju i oblikovanju kadrova.

S podrškom za snimanje u formatima AVCHD (1080/50i) i MP4 (1080/25p), uređaj koristi snagu Canonove procesorske platforme DIGIC DV 4 i 1/2,3-inčnog CMOS senzora te snima videozapise i fotografije odličnog  kvalitete uz minimalni nivo šuma, čak i u uslovima slabog svetla.

Nova stabilizacija slike u načinu rada Close-Up korisnicima nudi stabilno snimanje prilikom držanja kamere u ruci, te impresivne rezultate, bez obzira na to snimaju li Full HD videozapise ili ultraširokougaone fotografije razlučivosti 12 megapiksela.

Ugrađena podrška za Wi-Fi  vezu pojednostavnjuje prikaz i razmenu video-zapisa na brojnim uređajima, te bežični prenos na društvene mreže. izvor: FotoRevija.com

Leave a Reply