Foto

Canon MD255 Mini DV kamkorder

Canon MD255 je kamkorder sa pravim režimom širokog ekrana i megapikselskom rezolucijom nudi snimanje filmova i fotografija.

Napredni zum od 45x kompanije Canon omogućava približavanje akciji. DIGIC DV procesor obezbeđuje da snimljene boje budu prirodne i realne. Pomoću jedinstvenog procesora DIGIC DV možete da snimate filmove koje definišu žive boje – zabeležite više stvarnog života. DIGIC DV procesor koristi sofisticiranu obradu podeljenom putanjom da bi odvojeno optimizovao boje za fotografije i video materijal, čime se postiže najbolji rezultat.

Približavanje akciji je jednostavno pomoću naprednog zuma od 45x kompanije Canon – kvalitet originalne Canon optike i moć DIGIC DV obrade približavaju čak i udaljene predmete. Elektronski stabilizator slike (EIS) pomaže da se eliminišu potresi kamere i pružaju tečan video zapis. Megapikselski CCD senzor omogućava snimanje kvalitetnih video materijala koji izgledaju oštro i jasno na ekranu.

Snimite odlične, panoramske filmove u pravoj razmeri 16:9. Pomoću 16:9 LCD ekrana od 2,7″ možete čak da nadgledate video snimak onako kako će biti prikazan na TV uređaju širokog ekrana. Da biste sačuvali napajanje u bateriji, koristite široko elektronsko tražilo u boji. Zahvaljujući tehnologiji „Quick Start“ MD255 može da se pokrene za oko jednu sekundu – što obezbeđuje da nikad ne propustite trenutak.

Pomoću režima „one-push Easy“, čak i potpuni početnici mogu da koriste MD255 da bi snimili odličan materijal. Praktična kontrolna palica, koja se nalazi na okviru LCD ekrana, pruža jednostavan pristup sofisticiranijim funkcijama za snimanje filmova. Daljinski upravljač sa više uglova pruža još veću slobodu snimanja: senzor koji se nalazi na LCD ekranu koji se savija služi za jednostavno jpodešavanje ugla ekrana prema vama, tako da možete da snimate iz praktično bilo kojeg položaja.

MD255 omogućava da koristite LCD ekran od 2,7” kao praktično video svetlo. Kad se usmeri prema objektu koji se snima, on pruža dovoljno osvetljenja za snimanje izbliza u okruženju sa slabim svetlom. Snimajte kvalitetne fotografije direktno na SD ili SDHC (High Capacity) memorijske kartice – najjednostavniji način da podelite fotografije sa drugima. Alternativno, štampajte direktno na štampaču koji je kompatibilan sa tehnologijom PictBridge.

Leave a Reply