Foto

Canon Media Storage M30 – memorijski uređaji za medije

Canon M30 je prenosni uređaj za skladištenje od 30 GB za EOS fotografe u pokretu. Poseduje LCD ekran od 3,7″ u visokoj rezoluciji i pruža vrhunsko pregledanje fotografija i bezbedno skladištenje u izdržljivom kućištu.

Pomoću internog hard diska od 30 GB, M30 pruža prostor za skladištenje hiljada kvalitetnih fotografija na jednom uređaju koji je lak za nošenje. M30 je izrađen od snažne, lagane legure magnezijuma, pa predstavlja uređaj koji je dovoljno izdržljiv da vas svuda prati.

Bez obzira na to da li fotografije pohranjujete na SD ili CompactFlash karticama, obezbeđeni su integrisani slotovi za praktičan prenos podataka. Jednostavno umetnite memorijsku karticu i, jednim dodirom dugmeta, informacije se prenose na čvrsti disk modela M30 brzinom većom od 4 MB/s – a funkcija „Data Verification“ proverava da li su slike kopirane bez grešaka.

M30 nudi zaštitu slika lozinkom radi bezbednosti, tako da omogućava da  vaše privatne slike ostanu privatne. Zaštita lozinkom obezbeđuje da samo odabrana publika vidi fotografije. Uređaj poseduje i funkciju projekcije slajdova sa muzikom u pozadini.
Bez napora pregledajte veliki broj datoteka pomoću funkcije „Slideshow“ koja je ugrađena u M30. Opcija dodavanja muzike dozvoljava da svuda kreirate moćne prezentacije.

M30 je mnogo više od pregledača slika jer  pruža podršku za skoro svaki popularni audio-vizuelni format datoteka, kao što su JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 i 4, MP3 i WAV. M30 takođe dozvoljava pohranjivanje slika u D-SLR RAW formatu kompanije Canon, što ga čini idealnim rešenjem za fotografe koji imaju potrebu za skladištenjem i pregledanjem slika na lokaciji.

Konektori za Audio/Video izlaz olakšavaju predstavljanje vašeg rada; jedna jednostavna veza i spremni ste da prenesete slike i zvukove širokoj publici. Možete odabrati i da štampate na štampaču koji je kompatibilan sa PictBridge tehnologijom preko jedne kablovske veze. Bez računara, bez gužve – samo brze kopije vaših slika, kad god vam trebaju.

Karakteristike

  • HDD kapaciteta 30 GB
  • Kvalitetan LCD ekran od 3,7″
  • Izdržljivo kućište od legure magnezijuma
  • Slotovi za CF i SD kartice sa pravljenjem rezervnih kopija pritiskom na jedno dugme
  • Automatsko proveravanje podataka tokom prenosa
  • Funkcija projekcije slajdova
  • Kompatibilnost sa popularnim multimedijalnim formatima
  • Pregled EXIF podataka

Leave a Reply