Foto

Canon PowerShot A1300 za lake i oštre snimke

Jednostavno uperite i snimajte vrhunske fotografije i HD video zapise pomoću višefunkcionalnog fotoaparata Canon PowerShot A1300 rezolucije 16 megapiksela. Ugodno kadrirajte pomoću optičkog tražila, a pomoću dugmeta „Help“ (Pomoć) upoznajte se sa funkcijama fotoaparata. Senzor od 16 megapiksela koji beleži sve detalje sa objektiva kompanije Canon daje slike vrhunskog kvaliteta koje su idealne za štampanje otisaka velikog formata (A3+) ili za kreativno isecanje.

Smestite više u kadar zahvaljujući širokougaonom objektivu od 28 mm, koji je idealan za snimanje prostranih pejzaža i odličnih grupnih fotografija, a optički zum od 5x koristite da biste približili udaljene subjekte. Svetao i jasan ekran (230.000 tačaka) omogućava vam da lako kadrirate i pregledate fotografije, a deljenje fotografija sa prijateljima pretvara u pravo zadovoljstvo. Optičko tražilo vam omogućava da izaberete stil snimanja i naročito je korisno kada snimate u uslovima jake osvetljenosti.

Čak i početnici mogu lako da snimaju fotografije ili video zapise visokog kvaliteta pomoću inteligentnog automatskog režima koji detektuje scene i automatski bira optimalne postavke od 32 promenljive. Pritisnite dugme „Auto“ (Automatski) da biste se iz drugog režima odmah vratili u inteligentni automatski režim.

Digitalna stabilizacija slike sprečava zamućenje slike i omogućava snimanje jasnih i oštrih fotografija. Ova funkcija detektuje pomeranje fotoaparata, a zatim pomoću naprednih tehnika za smanjivanje podrhtavanja automatski daje optimalne rezultate.

Tehnologija prepoznavanja lica omogućava snimanje odličnih fotografija sa osobama. Ova tehnologija omogućava prepoznavanje do 35 lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Mogućnost kontrole balansa bele boje prilikom prepoznavanja lica daje prirodne nijanse kože čak i u uslovima neuobičajenog osvetljenja. Funkcija za automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju omogućava uklanjanje efekta crvenih očiju.

Zabavite se uz čitav asortiman kreativnih filtera. Upotrebite efekat ribljeg oka da biste oponašali izobličenje objektiva „riblje oko“, efekat za izuzetno žive boje da biste povećali zasićenost boje, efekat retro postera, fotoaparata igračke ili monohromatski efekat. Efekat minijature čini da scene sa fotografija ili iz video zapisa izgledaju kao minijaturni modeli. Pomoću funkcije kontrole u režimu prikaza uživo možete lako da eksperimentišete sa postavkama slike kao što su osvetljenost i intenzitet boje, a rezultate možete da pregledate tokom kadriranja kako biste dobili najbolji snimak.

Leave a Reply