Foto

Canon PowerShot A2200

PowerShot A2200 uvek možete da ponesete sa sobom zahvaljujući tome što poseduje tanak i lagan dizajn. Odlične fotografije su udaljene samo jedan klik zahvaljujući inteligentnom automatskom režimu i režimu za jednostavan rad. Senzor visoke rezolucije omogućava da snimite svaki detalj subjekta i pruža vam slobodu da kreirate otiske veoma velikog formata ili da isecate fotografije radi postizanja savršene kompozicije.

Ako želite dodatne opcije za kadriranje, širokougaoni objektiv od 28 mm sa optičkim zumom od 4x omogućava snimanje velikih udaljenih subjekata, kao što su pejzaži, ili pruža širi opseg pokrivanja prilikom snimanja na mestima sa ograničenim prostorom, na primer, u zatvorenom ili na zabavama.

Veliki ekran sa oštrim prikazom olakšava kadriranje i deljenje snimaka sa prijateljima. Subjekti se prikazuju uz visok nivo detalja, a reprodukcija predstavlja uživanje zahvaljujući tome što je dostupno pet različitih postavki za osvetljenost, koje omogućavaju prilagođavanje svim uslovima osvetljenja.

Inteligentni automatski režim omogućava snimanje odličnih fotografija pritiskom na jedno dugme. Fotoaparat automatski bira najpogodniji scenski režim od 32 dostupna i primenjuje najbolje postavke radi dobijanja savršenog kvaliteta slike. Režim za jednostavan rad sprečava slučajno menjanje postavki, a saveti i trikovi pružaju kratka objašnjenja funkcija fotoaparata.
Funkcija za snimanje 720p video zapisa omogućava snimanje scena u HD kvalitetu. Efekat minijature za video zapise čini da scene sa pejzažima izgledaju poput filmova sa ubrzanim protokom vremena i minijatura.

Prilikom snimanja subjekata u pokretu ili pri slabom osvetljenju (situacije u kojima lako može da dođe do zamućenja), aktivira se režim za smanjivanje zamućenja kako biste dobili jasne rezultate, bez zamućenja. Kontrola u režimu prikaza uživo omogućava vam da jednostavno podešavate različite postavke slike prilikom kadriranja. 6 kreativnih filtera, u koje spadaju Efekat minijature i Fotoaparat igračka, daju impresivne rezultate koji će vam raspaliti maštu. Tehnologija za prepoznavanje lica omogućava prepoznavanje do 35 lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Efekat crvenih očiju automatski se uklanja neposredno nakon fotografisanja ili prilikom reprodukcije.

Leave a Reply