Foto

Canon PowerShot A2400 IS – HD u malom pakovanju

Uz inteligentnu stabilizaciju slike za izoštravanje fotografija i HD video zapisa i sprečavanje podrhtavanja bez muke, prelepi tanki PowerShot A2400 IS daje Canon kvalitet slike, stil i jednostavnost u svakom trenutku i na svakom mestu.

Senzor od 16 megapiksela koji beleži sve detalje sa objektiva kompanije Canon daje slike vrhunskog kvaliteta, koje su idealne za štampanje otisaka velikog formata (A3+) ili za kreativno isecanje. Smestite više u kadar zahvaljujući širokougaonom objektivu od 28 mm, koji je idealan za snimanje prostranih pejzaža i odličnih grupnih fotografija, a optički zum od 5x koristite da biste približili udaljene subjekte.

Inteligentna stabilizacija slike sprečava podrhtavanje kako bi sve fotografije i video zapisi bili oštri i detaljni čak i pri punom zumu ili slabom osvetljenju. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike prema sceni korišćenjem 6 režima kako bi se sprečilo zamućenje. Čak i početnici mogu lako da snimaju fotografije ili video zapise visokog kvaliteta pomoću inteligentnog automatskog režima koji detektuje scene i automatski bira optimalne postavke od 32 promenljive. Pritisnite dugme „Auto“ (Automatski) da biste se iz drugog režima odmah vratili u inteligentni automatski režim.

Pomoću funkcije kontrole u režimu prikaza uživo možete lako da eksperimentišete sa postavkama slike kao što su osvetljenost i intenzitet boje, a rezultate možete da pregledate tokom kadriranja, kako biste dobili najbolji snimak. Tehnologija prepoznavanja lica omogućava snimanje odličnih fotografija osoba. Ova tehnologija omogućava prepoznavanje do 35 lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Mogućnost kontrole balansa bele boje prilikom prepoznavanja lica daje prirodne nijanse kože čak i u uslovima neuobičajenog osvetljenja. Funkcija za automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju omogućava uklanjanje efekta crvenih očiju.

Svetao i jasan ekran (230.000 tačaka) omogućava vam da lako kadrirate i pregledate fotografije, a deljenje fotografija sa prijateljima pretvara u pravo zadovoljstvo.

Leave a Reply