Foto

Canon PowerShot A3200 IS

Uz dinamički stabilizator slike i skup impresivnih funkcija, PowerShot A3200 IS sa metalnim kućištem omogućava jednostavno snimanje prelepih fotografija i HD video zapisa. Aparat poseduje senzor visoke rezolucije od čak 14,1 megapiksela koji omogućava snimanje svakog detalja subjekta i pruža vam slobodu da kreirate otiske veoma velikog formata ili da isecate fotografije radi postizanja savršene kompozicije. Širokougaoni objektiv od 28 mm pruža veći opseg za široke pejzaže i snimke u zatvorenom, a optički telefoto zum od 5x korisniku omogućava da uvećava detalje i kreativnije kadrira.

Tu je naravno i standardni optički stabilizator slike koji omogućava ovom fotoaparatu da se zaista ističe performansama. Stabilizator slike vam pomaže da uvek snimate fotografije sa najvišim nivoom detalja i manjom količinom zamućenja tako što kompenzuje podrhtavanje fotoaparata u izazovnim uslovima, kao što su situacije sa slabim osvetljenjem ili prilikom snimanja sa punim zumom. Veliki ekran dijagonale 2,7 inča sa oštrim prikazom olakšava kadriranje i deljenje snimaka sa prijateljima. Subjekti se prikazuju uz visok nivo detalja, a reprodukcija predstavlja uživanje zahvaljujući tome što je dostupno pet različitih postavki za osvetljenost, koje omogućavaju prilagođavanje svim uslovima osvetljenja.

Canon PowerShot A3200 IS

Canon PowerShot A3200 IS poseduje mnoštvo režima snimanja, ali i Inteligentni automatski režim koji obezbeđuje snimanje odličnih fotografija pritiskom na jedno dugme. Fotoaparat automatski bira najpogodniji scenski režim od 32 dostupna i primenjuje najbolje postavke radi dobijanja savršenog kvaliteta slike. Režim za jednostavan rad sprečava slučajno menjanje postavki, a saveti i trikovi pružaju kratka objašnjenja funkcija fotoaparata. Kontrola u režimu prikaza uživo omogućava vam da jednostavno podešavate različite postavke slike prilikom kadriranja. 6 kreativnih filtera, u koje spadaju Efekat minijature i Fotoaparat igračka, daju impresivne rezultate koji će vam raspaliti maštu.

PowerShot A3200 IS poseduje funkciju za snimanje 720p video zapisa koja omogućava snimanje scena u HD kvalitetu. Funkcija za dinamičku stabilizaciju slike koristi optički stabilizator slike radi smanjivanja podrhtavanje u video zapisima koji su snimljeni u pokretu (na primer, prilikom hodanja pored subjekta).

Integrisana tehnologija za prepoznavanje lica omogućava prepoznavanje do 35 lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Efekat crvenih očiju automatski se uklanja neposredno nakon fotografisanja ili prilikom reprodukcije.

Karakteristike

  • 14,1 megapiksela
  • Širokougaoni objektiv od 28 mm sa optičkim zumom od 5x
  • Optički stabilizator slike
  • LCD ekran veličine 6,7 cm (2,7”)
  • Inteligentni automatski režim, režim za jednostavan rad i saveti i trikovi
  • HD video zapisi (720p) sa dinamičkom stabilizacijom slike
  • Kontrola u režimu prikaza uživo i kreativni filteri
  • Prepoznavanje lica i automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju
  • DIGIC 4
  • Litijum-jonska baterija

Leave a Reply