Foto

Canon PowerShot A4000 IS

Proširite vidno polje ili do 8x približite subjekte pomoću kvalitetnog objektiva kompanije Canon sa 8x optičkim zumom, inteligentne stabilizacije slike i inteligentnog automatskog režima za odlične fotografije i HD video zapise. Kompaktni PowerShot A4000 IS sa lakoćom beleži svaki trenutak.

Fleksibilni objektiv kompanije Canon sa 8x optičkim zumom omogućava vam da približite udaljene subjekte i da se usredsredite na detalje, uz širokougaoni opseg od 28 mm kako biste smestili više u kadar, za zapanjujuće pejzaže i odlične grupne snimke. Senzor od 16 megapiksela koji beleži sve detalje sa objektiva kompanije Canon daje slike vrhunskog kvaliteta, koje su idealne za štampanje otisaka velikog formata (A3+) ili za kreativno isecanje.

Inteligentna stabilizacija slike sprečava podrhtavanje, kako bi sve fotografije i video zapisi bili oštri i detaljni čak i pri punom zumu ili slabom osvetljenju. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike prema sceni korišćenjem 6 režima kako bi se sprečilo zamućenje. Veliki LCD ekran visokog kvaliteta (230.000 tačaka) omogućava laku navigaciju kroz menije, jednostavno kadriranje i pregledanje snimaka, a deljenje snimaka sa prijateljima pretvara u pravo zadovoljstvo.

Čak i početnici mogu lako da snimaju fotografije ili video zapise visokog kvaliteta pomoću inteligentnog automatskog režima koji detektuje scene i automatski bira optimalne postavke od 32 promenljive. Pritisnite dugme „Auto“ (Automatski) da biste se iz drugog režima odmah vratili u inteligentni automatski režim. Jednim pritiskom na namensko dugme za snimanje video zapisa trenutno snimajte HD video zapise visokog kvaliteta (720p). Inteligentna stabilizacija slike omogućava snimanje video zapisa bez podrhtavanja.

Zabavite se uz čitav asortiman kreativnih filtera. Upotrebite efekat ribljeg oka da biste oponašali izobličenje objektiva „riblje oko“, efekat za izuzetno žive boje da biste povećali zasićenost boje, efekat retro postera, fotoaparata igračke ili monohromatski efekat. Efekat minijature čini da scene sa fotografija ili iz video zapisa izgledaju kao minijaturni modeli.

Pomoću funkcije kontrole u režimu prikaza uživo možete lako da eksperimentišete sa postavkama slike kao što su osvetljenost i intenzitet boje, a rezultate možete da pregledate tokom kadriranja kako biste dobili najbolji snimak. Tehnologija prepoznavanja lica omogućava snimanje odličnih fotografija sa osobama. Ova tehnologija omogućava prepoznavanje do 35 lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Mogućnost kontrole balansa bele boje prilikom prepoznavanja lica daje prirodne nijanse kože čak i u uslovima neuobičajenog osvetljenja. Automatsko uklanjanjeefekta crvenih očiju.

Leave a Reply