Foto

Canon PowerShot A800 – kompaktan digitalac za početnike

Nova serija PowerShot A ima senzore visoke rezolucije koji mogu da uhvate izuzetne detalje i omogućavaju uzbudljivo komponovanje snimaka uz pomoć kreativnog kropovanja. Pristupačni model PowerShot A800 idealan je da bude nečiji prvi fotoaparat, jer nudi jednostavan raspored tastera, Smart Auto tehnologiju i intuitivne režime snimanja, što fotografisanje visokog kvaliteta čini lakim.

Ako želite da snimate odlične fotografije od 10 megapiksela uz inteligentni automatski režim, možete da se oslonite na iskustvo kompanije Canon. Dostupan u 4 boje, PowerShot A800 poseduje lagan dizajn koji ga čini zabavnim i jednostavnim za korišćenje. Objektiv sa optičkim zumom od 3,3x dizajniran je i proizveden od strane kompanije Canon u skladu sa visokim standardima koji se primenjuju u čitavom njenom asortimanu fotografske opreme. U kombinaciji sa digitalnim zumom, moguće je postići uvećanje do 13x. Senzor od 10 megapiksela pruža nivo detalja potreban za izvanredne otiske velikog formata ili za kreativno isecanje snimaka do savršenstva.

Inteligentni automatski režim omogućava snimanje odličnih fotografija pritiskom na jedno dugme. Fotoaparat automatski bira najpogodniji scenski režim od 19 dostupnih i primenjuje najbolje postavke radi dobijanja savršenog kvaliteta slike. Prilikom snimanja subjekata u pokretu ili pri slabom osvetljenju (situacije u kojima lako može da dođe do zamućenja), aktivira se režim za smanjivanje zamućenja kako biste dobili jasne rezultate, bez zamućenja.

Opušten dizajn koji omogućava jednostavno korišćenje pruža vam mogućnost da fotoaparat zaista koristite na svakom mestu i u svakoj situaciji. Raznobojne varijante modela PowerShot A800 i velika dugmad koja su jednostavna za korišćenje odgovaraće korisnicima svih uzrasta. PowerShot A800 olakšava da budete kreativni zahvaljujući tome što poseduje 16 režima za snimanje, a tajmer sa izborom lica omogućava jednostavno snimanje grupnih fotografija na kojima želite da budete i vi. Snimajte pouzdano pomoću inteligentnog automatskog režima ili eksperimentišite sa kreativnim režimima, kao što su Izuzetno žive boje i Efekat postera. Long Play (LP) video zapisi omogućavaju postizanje dužeg vremena snimanja, a zauzimaju 50% manje prostora.

Leave a Reply