Foto

Canon PowerShot G12

Canonova G serija je u poslednjih deset godina postavljala standarde i predvodila na tržištu kompaktnih digitalnih fotoaparata. Sada PowerShot G12 postavlja nove standarde, nudeći ozbiljnim fotografima i entuzijastimajoš više snage, fleksibilnosti i kontrole – a sve to u kompaktnom kućištu. PowerShot G12 spaja Canon kvalitet slike sa tradicionalno stilizovanim i lakim za rukovanje dizajnom – dajući brz i lak pristup ručnom kontrolama.

Profesionalni kvalitet slike u svim uslovima

U srcu PowerShot G12 nalazi se Canonov HS sistem, koji je kombinacija senzora od 10 megapiksela visoke osetljivosti i DIGIC4 procesora. Zajedno, oni pružaju odličan kvalitet slike i napredne performanse u svim svetlosnim uslovima – što model PowerShot G12 čini savršenim za snimanje tamnijih scena bez potrebe za blicom.

Snima sve – od pejzaža do portreta zahvaljujući originalnom Canon 5×28 mm širokougaonom objektivu. PowerShot G12 je prvi u G-seriji koji ima mogućnost snimanja 720p filmova visokog kvaliteta sa stereo zvukom. Napredni optički stabilizator slike pomaže u sprečavanju zamućivanja a novi Hybrid IS je tu da se smanji podrhtavanje kamere.

Ergonomski oblikovan i jednostavan za upotrebu

Kreativnost u kompaktnom izdanju

Iskoristite kreativnost do krajnjih granica i preuzmite potpunu kontrolu nadfotografijama sa analognim izborom stila koji omogućava da se sve podesi ručno, od ISO do razmera snimka. Nove funkcije Front Dial i Multi-Control Dial takođe omogućavajubrzu promenu podešavanja, kao što su otvor blende i brzine zatvarača – dajući potpunukontrolu na dohvat ruke.Snimanje fotografija iz različitih uglova sada je veoma lako zahvaljujući rotirajućem PureColor II LCD ekranu od 7 cm ili zahvaljujući optičkom tražilu koje može da odgovoriindividualnim stilu snimanja svakog korisnika.

PowerShot G12 ima mogućnost RAWsnimanja i kontrole nad uređivanjem snimaka.Dostupna je široka lepeza opcionalne opreme uključujući i novi 58 milimetarski filteradapter za objektiv, Canon Speedlite blic ili vodootporni kofer, koji omogućavaju da sesnimi sve – od fantastičnog pejzaža do morskih divljina.Napredni nivo ručne kontrole, praktične funkcije i vodeća Canon tehnologija čine PowerShot G12 savršenim izborom kompaktnog fotoaparata za one koji zahtevajuodličan kvalitet slike i fleksibilnost.

PowerShot G12 – glavne karakteristike:
• HS sistem
• Senzor visoke osetljivosti od 10 MP
• Rotirajući LCD ekran od 7,0 cm, elektronski nivo, OVF
• Front Dial, ručne kontrole i RAV
• HD filmovi, HDMI
High Dinamic Range režim
• Smart Auto
• Multi-aspect snimanje
• Širok asortiman dodatne opreme

Leave a Reply