Foto

Canon PowerShot SX110 IS

Fotoaparat PowerShot SX110 IS sa senzorom od 9,0 megapiksela približava posebne trenutke pomoću zuma od 10x.

Senzor od 9,0 megapiksela beleži puno detalja za fotografije u veličini postera ili za kreativno isecanje. Pomoću tehnologija za prepoznavanje lica (Face Detection) i uklanjanje zamućivanja bez napora se prave odlične fotografije osoba, a režim Jednostavan rad (Easy) omogućava da cela porodica učestvuje. Procesor DIGIC III kompanije Canon omogućava izuzetno brzo vreme odziva, savršenu reprodukciju boja i izvanrednu redukciju šuma. Tehnologija iSAPS koristi informacije o sceni koja se fotografiše radi optimizovanja postavki čak i pre samog snimanja.

Nova Canonova uzdanica poseduje tehnologiju za optičku stabilizaciju slike (Image Stabilizer) koja poništava efekte drmanja fotoaparata – što omogućava oštre rezultate bez zamućenja u celom opsegu zuma – a pomoću optičkog zuma od 10x i udaljeni objekti postaju vidljivi. Napravite savršen portret u svakom trenutku. Tehnologija za prepoznavanje lica (Face Detection) AF/AE/FE/WB prepoznaje do devet lica i podešava fokus, ekspoziciju, postavke blica i balana belog – čime pruža optimalne rezultate sa prirodnim nijansama kože. Funkcija za izbor lica i praćenje (Face Select & Track) omogućava biranje i praćenje glavnog subjekta, pa nikada više nećete izgubiti značajno lice u gužvi.

Snimite odlične fotografije bez zamućenja čak i u telefoto opsegu ili pri lošem osvetljenju. Tehnologija otkrivanja pokreta (Motion Detection), koja se pokreće u režimu High ISO Auto, koristi tehnologiju prepoznavanja lica (Face Detection), optički stabilizator slike i informacije o sceni – osvetljenost scene i promene između pojedinačnih kadrova – da bi se identifikovalo kretanje objekta snimanja i drmanje fotoaparata. ISO vrednost je optimizovana tako da zamućenje bude minimalno, a kvalitet slike maksimalan.

Postoji 20 namenskih režima za snimanje koji omogućavaju izvanredne fotografije u različitim uslovima osvetljenja. Režim Jednostavan rad (Easy) omogućava jednostavan rad tako što ćete fotoaparat da usmerite i fotografišite, a iskusni korisnici mogu da eksperimentišu sa potpuno manuelnom kontrolom. Uključivanjem funkcije „My Colors“ omogućava se dodavanje efekata filtera, kao što je crno-bela tehnika, tokom fotografisanja ili reprodukcije.

Visoka osetljivost ISO 1600 omogućava ispravnu ekspoziciju prilikom fotografisanja u zatvorenom prostoru ili u drugim uslovima lošeg osvetljenja bez upotrebe blica.

Dodirom dugmeta snimite tečne VGA video zapise sa 30 kadrova u sekundi. Posebna opcija Long Play koristi približno pola uobičajenog prostora na memorijskoj kartici.

Leave a Reply