Foto

Canon PowerShot SX150 IS

PowerShot SX150 IS svima omogućava da snimaju prelepe fotografije od 14,1 megapiksela i HD video zapise sa optičkim zumom od 12x. Od inteligentnog automatskog režima do potpuno ručne kontrole, lako možete da ga prilagodite bilo kojem nivou veštine.

Aparat poseduje snažni zum od 12x u kombinaciji sa širokougaonim objektivom od 28 mm i omogućava vam da približite udaljene subjekte, da snimate panoramske pejzaže i da obuhvatite sve na grupnim snimcima. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike u skladu sa scenom, uz 7 režima za sprečavanje zamućenja i pružanje oštrih i detaljnih fotografija i video zapisa. Senzor od 14,1 megapiksela daje detaljne slike visoke rezolucije koje je moguće štampati na veoma velikim formatima (A3+) ili isecati radi postizanja željene kompozicije.

Bez muke snimajte fotografije ili video zapise visokog kvaliteta uz inteligentni automatski režim koji detektuje scenu i bira savršene postavke od 32 promenljive (21 za video zapise). Režim za jednostavan rad sprečava slučajno korišćenje neodgovarajuće dugmadi, pa svi članovi sa pouzdanošću mogu da upere i snimaju u svakoj situaciji.Veliki LCD ekran visokog kvaliteta sa širokim uglom gledanja omogućava jednostavno kadriranje, kretanje kroz meni bez muke i ugodno pregledanje i reprodukciju rezultata.

Trenutno snimajte HD video zapise (720p) visokog kvaliteta sa stereo zvukom i optičkim zumom, samo jednim dodirom na namensko dugme za snimanje video zapisa. Dinamička i optička stabilizacija slike daju oštre video zapise bez zamućenja prilikom snimanja u pokretu ili sa telefoto postavkom zuma.

Eksperimentišite i zabavite se uz asortiman kreativnih filtera. Odaberite efekat ribljeg oka kako biste kreirali izobličenje kao kod objektiva „riblje oko“, izuzetno žive boje da biste poboljšali zasićenost boje, retro efekat postera, efekat fotoaparata igračke ili monohromatski efekat. Efekat minijature koristite ako želite da snimate fotografije ili video zapise u kojima će scene izgledati poput minijaturnih modela. Funkcija inteligentnog okidanja omogućava automatsko aktiviranje zatvarača kako biste mogli da snimite odlične porodične fotografije. Odaberite jedan od tri načina snimanja: režim osmeha (okida kada se neko u kadru nasmeje), tajmer sa izborom lica (okida kada novo lice uđe u kadar) ili tajmer sa namigivanjem (okida 2 sekunde nakon što neko u kadru namigne).

Leave a Reply