Foto

Canon PowerShot SX700 HS

Canon je predstavio novu kolekciju novih modela iz svojih linija DSLR aparata, digitalnih kompaktnih fotoaparata i pribora. Svaki od njih demonstrira veliku Canonovu stručnost u industriji slike i reflektuje strategiju ove kompanije u pomaganja korisnicima da učine korak dalje na svom fotografskom putu.

Spajajući Canonove vodeće inovacije u objektivima sa stručno izrađenim 34,8 milimetara tankim kućištem, PowerShot SX700 HS idealan je za beleženje posebnih trenutaka u odličnom kvalitetu.

PowerShot_SX700_HS

Precizno osmišljen ultraširokougaoni 25-milimetarski objektiv nudi fleksibilnost snimanja prekrasnih pejzaža iz prirode, dok impresivna žarišna dužina – odnosno 30x zum – daje i slobodu zumiranja udaljenih detalja.

Putujte bez mnogo prtljaga uz izuzetno kompaktan fotoaparat sa zumiranjem od 30x

Putujte bez mnogo prtljaga uz izuzetno kompaktan PowerShot SX700 HS koji se odlikuje izvrsnim zumiranjem od 30x koji omogućuje da krupne kadrove snimite s velike udaljenosti, a tu su i HS sistem, video zapisi u Full HD rezoluciji od 60 kadrova u sekundi, te Wi-Fi i NFC za brzo i jednostavno deljenje snimljenih sadržaja.

Leave a Reply