canon
Foto

Canon predstavio nove fotoaparate i štampače

Kompanija Canon predstavila je novu generaciju kompaktnih fotoaparata i štampača za kućnu upotrebu, koji korisnicima obezbeđuju savršeno iskustvo sa fotografijom i to od pronalaženja i beleženja savršenih kadrova, preko deljenja putem socijalnih mreža, do štampanja samih slika.

 

canon

Odražavajući konstantnu želju kompanije Canon da izađe u susret potrebama korisnika, svaki od novih proizvoda dizajniran je u skladu sa misijom Canona u „Power to your next step“ kampanji, a to je da inspiriše i da moć korisnicima da učine sledeći korak u svom putovanju kroz svet fotografije.

Noviteti iz Canona su pet digitalnih fotoaparata:

  • PowerShot G16 za eksperte i
  • veoma brzi PowerShot S120,
  • kompaktni PowerShot SX510 i
  • PowerShot SX170 IS sa odličnim mogućnostima zumiranja, kao i
  • PowerShot N, dizajniran za lako deljenje fotografija na društvenim mrežama.

Svi ovi modeli prave zadivljujuće fotografije visokog kvaliteta, koje nakon slikanja mogu biti prebačene uz pomoć Wi-Fi konekcije ili manuelno, na bilo koji od šest novih Canon inkdžet štampača za kućnu upotrebu. PIXMA MG2450, PIXMA MG2550 and PIXMA MG3550 prave fotografije jednakog kvaliteta kao da su rađene u profesionalnoj fotografskoj radnji, dok PIXMA MG5550, PIXMA MG6450 i PIXMA MG7150 imaju poboljšanu funkciju povezivanja sa cloud uslugama skladištenja.

Leave a Reply