Foto

Canon predstavlja novi EF telefoto objektiv

Kompanija Canon Europe najavljuje lansiranje najnovijeg, visokokvalitetnog telefoto objektiva sa zumom. Novi EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II je kompaktan i pristupačan model, moćnih telefoto performansi kombinovanih sa slikom izuzetnog kvaliteta, što ga čini idealnim za fotografe željnih akcije.

Višestran objektiv pruža mogućnost snimanja različitih objekata zahvaljujući varirajućem rasponu fokusnih daljina. Idealan je za snimanje kako portreta, tako i udaljenih objekata u divljini, sportu, kao i objekata unutar pejzaža – svaki trenutak je snimljen impresivno detaljno.

EF-S 55-220mm f/4-5.6 IS II biće dostupan zasebno, kao i deo u dvostrukom paketu, uparenom sa EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II. Najnoviji visokokvalitetni telefoto objektiv biće dostupan u paketu, uz tela EOS 550D, EOS 600D i EOS60D sa zumom, pružajući početnicima fantastično fotografsko polazište.

Dizajniran i proizveden prema strogim standardima, EF-S 55-220mm f/4-5.6 IS II je odraz Canonove filozofije o vrhunskom spoljnom dizajnu, koji uz brojne napredne tehnologije garantuje vodeći kvalitet slike. Canonov stabilizator slike (IS) od četiri koraka, umanjuje zamućenost pri slabijem osvetljenju i snimanju iz ruke, a element za ultranisku disperziju (UD) i Canonovi Super Spectra premazi omogućavaju kristalno oštre slike, velikog kontrasta i bez odbljeska. Najnoviji EF-S objektiv iz Canonove ponude idealan je za fotografe koji traže pristupačne i višestrane objektive za telefoto fotografisanje opšte namene.

Novi objektiv EF-S 55-220mm f/4-5.6 IS II biće dostupan od jula 2011.

Leave a Reply