Foto

Canon proizveo 250 miliona digitalnih fotoaparata!

Kompanija Canon je objavila da je zadržala prvo mesto na svetu kada je u pitanju prodaja fotoaparata s izmenjivim objektivima[i], 11. godinu za redom[ii]. Kompanija je ujedno objavila kako obeležava novu prelomnu tačku u proizvodnji, budući da je ukupna brojka proizvedenih Canonovih kompaktnih fotoaparata i fotoaparata s izmjenjivim objektivima prestigla 250 milijona primeraka[iii].

Među proizvodima koji su doprineli ovim uspesima su EOS 70D, koji uključuje Canonovu jedinstvenu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF, kao i Canonova prepoznatljiva serija IXUS koja se sastoji od stilski dizajniranih, inovativnih kompaktnih fotoaparata koji postavljaju trendove u industriji.

canon-eos-1200d

Od kada je proizveo svoj prvi digitalni fotoaparat, sredinom 90-ih godina prošlog veka, Canon je koristio prednosti svog iskustva i stručnosti kako bi ostao predvodnik tehnološkog razvoja i postao svetski lider u grafičkim rešenjima. S moćnim portfoliom proizvoda, nedavno osveženim predstavljanjem novog vrhunskog digitalnog kompaktnog fotoaparata PowerShot G1 X Mark II, Canon nastavlja da isporučuje najvrednije i najinovativnije proizvode i usluge koji omogućuju korisnicima – od profesionalnih fotografa do amatera – da izraze svoju kreativnu strast i stvore vizualni zapis svog života.

Leave a Reply