Foto

Canon RE-455X za 3D vizuelizaciju

Ovaj uređaj za vizuelizaciju predstavlja kvalitetan aparat za snimanje slika pomoću moćne ugrađene video kamere. Jednostavno se koristi i omogućava precizan prikaz 3D objekata i dokumenata da bi vam pružio ubedljive prezentacije.

XGA izlaz visoke rezolucije idealan je za direktno povezivanje sa projektorom ili drugim uređajima za prikaz. Uređaj za vizualizaciju snima kvalitetne slike dokumenata i 3D objekata sa oštrom rezolucijom od 1024 x 768 piksela. Slike se kreiraju brzinom od 15 kadrova u sekundi pa se čak i pokretni objekti tečno prikazuju. Moćan 12x zum objektiv kompanije Canon obezbeđuje da se mali objekti prikazuju sa puno detalja. Ovaj moćni zum objektiv pruža savršen prikaz preko celog ekrana čak i za male objekte čije su dimenzije 31,5 x 23,7 mm.

Ostvarite najbolji kvalitet slike za prezentacije. CCD senzor sa progresivnim skeniranjem koji ima 850.000 piksela snima najsitnije detalje na 3D objektima i na A4 dokumentima. Ostvarite optimalan kvalitet slike bez složenih ručnih podešavanja. Funkcije „Auto Focus“, „Auto Exposure“ i „Auto White Balance“ potpuno su automatske i nezavisno se kontrolišu.

Dve fluorescentne cevi pružaju ujednačeno i prirodno belo osvetljenje. Savršeno osvetlite dokumente ili čak složene trodimenzionalne objekte. Ove efikasne fluorescentne cevi snage 6 W troše minimum napajanja i emituju minimum toplote. RE-455X nema štetan uticaj na životnu sredinu i izuzetno je ekonomičan za eksploataciju.

Povežite uređaj za vizualizaciju sa računarom i prelazite s jednog na drugi jednim pritiskom na dugme. Funkcija „Image Switchover“ kompanije Canon omogućava da menjate izvore slika jednostavno i koliko god je potrebno. Osvetlite pozadinu dokumenta da biste dobili svetlije boje koje su preglednije. Tekst takođe izgleda oštrije u ovom režimu

Na ploču uređaja za vizualizaciju može da se smeste različiti objekti.Mogu da se prikažu 3D objekti veličine do 306 x 230 mm, a površina je idealna za A4 dokumente.

Karakteristike

  • XGA izlaz visoke rezolucije: 1024 x 768 piksela
  • Veliko uveličanje pomoću moćnog objektiva sa 12x zumom
  • Progresivni CCD senzor sa 850.000 piksela za slike vrhunskog kvaliteta
  • Potpuno automatski prikaz slike
  • Efikasan sistem osvetljenja sa dve cevi
  • Jednostavno prebacivanje između uređaja i računara

Leave a Reply