26240_L24_front
Foto

COOLPIX L27 – Sa njime uspomene traju

Atraktivan, čvrst i jednostavan za upotrebu, 16-megapikselni L27 je pametan sa fotografijama i filmovima – stoga vi to ne morate biti. Jednostavne kontrole i pametne automatske funkcije daju oštre slike i obezbeđuju da možete da snimite portrete nasmejanih lica i otvorenih očiju.

26240_L24_front

NIKKOR širokougaoni 5x optički zum objektiv (26–130 mm) snima sve od grupnih fotografija do krupnih planova sa izvanrednom preciznošću i oštrom rezolucijom. Kada želite da zapamtite nešto dodatno od trenutka, snimanje oštrog HD (720p) video snimka je dostupno dodirom na jedno dugme, a fotografije i filmovi se reprodukuju upravo onako kako ih pamtite na kvalitetnom 6,7-cm (2,7-inčnom) LCD monitoru.

 

Easy auto mode (Jednostavni automatski režim) optimizuje sva podešavanja fotoaparata prema svetlu pri kome snimate, što garantuje da će vaše slike uvek biti impresivne. Ugrađeno smanjenje zamućenja pri pokretu umanjuje efekat podrhtavanja fotoaparata, a Smart portrait system (Sistem pametnog portreta) obuhvata funkcije kao što su Smile timer (Tajmer osmeha) i Skin softening (Omekšavanja kože), kako bi subjekti uvek izgledali u svom najboljem izdanju. Napaja se AA baterijama, pa je zbog toga L27 savršen za poneti bilo gde.

 

COOLPIX S27 se isporučuje u pet boja: ružičastoj sa crtežom, crnoj, crvenoj, srebrnoj i beloj.

Leave a Reply