Foto

COOLPIX S570 – jednostavna elegancija za poklonike stila

Stilski elegantan i jednostavan, COOLIX S570 omogućava čak i osobama bez fotografskog iskustva da fotografišu posebne momente.

Fotoaparat odličan za žurke, noćne izlaske, putovanja i više od toga, pritom je lak za korišćenje i sve što treba da učinite je da pritisnete dugme zatvarača i COOLPIX S570 će automatski izabrati odgovarajući režim na osnovu udaljenosti, svetline i pozicije lica na snimku.

Ovaj fotoaparat ima odlične funkcije po odličnoj ceni, kao što je LCD ekran od 2,7 inči, širokougaoni NIKKOR objektiv sa zumom od 5x i ISO 3200 u režimu cele slike. Dostupan u roze, crvenoj, plavoj, crnoj ili intenzivnoj srebrnoj boji, fotoaparat COOLPIX S570 od 12 megapiksela ima tanak i elegantan dizajn, što ga čini praktičnim ali i modernim kompaktnim fotoaparatom.

Nikon Coolpix S570

Model COOLPIX S570 takođe poseduje pametni sistem za portrete kako bi se svaki put uhvatili „filmski osmesi“ koristeći tehnologiju za otklanjanje treptaja – fotoaparat automatski pravi dva uzastopna snimka kada se objekat nasmeši, a čuva samo onaj snimak gde su oči objekta širom otvorene.

Nikon Coolpix S570

Dodatna funkcija za izgled sa naslovnih strana je tehnika potamnjivanja četkicom, koja omogućava da „potamnite četkicom“ nečije lice koristeći funkciju za omekšavanje kože kako bi se smanjila pojava nesavršenosti.

Leave a Reply