dlink
Foto · PC računari

D-Link DCS-2310L – prva outdoor Cloud kamera

Nova IP Cloud kamera iz D-Linka za daljinski videonadzor u svim vremenskim uslovima

 Kompanija D-Link kao jedna od vodećih u svetu na području razvoja i  dizajna rešenja mrežne i komunikacijske opreme, predstavila je na tržištu svoj novi model kamere sa integrisanom Cloud tehnologijom zahvaljujući kojoj kućni korisnici mogu daljinski motriti i paziti na svoju imovinu i porodicu i sa spoljnih lokacija – bez obzira na vremenske uslove (kiša, sneg).

dlink

HD PoE outdoor Cloud kamera (DCS-2310L) prva je eksterna kamera koja sadrži mydlink™ Cloud servis. Zahvaljujući mydlink Cloud podršci korisnicima je omogućeno upravljanje kamerom i pristupanje video feedovima, uživo i u realnom vremenu, sa bilo kog računara, smartphonea ili tableta (iOS, Android) uz jedan jedini uslov – da imaju internet vezu.

HD PoE Outdoor Cloud kamera podržava Power-over-Ethernet što u praksi znači da korisnici jednostavno koriste samo jedan kabel koji, spojen na kompatibilan preklopnik, služi za prenošenje podataka kao i za napajanje. Upravo to ga čini savršenim za domove koji “pate” od bežičnih smetnji i/ili zagušenja, ili za slučajeve kada napajanje nije lako dostupno.

Leave a Reply