DCS5020LA1
Foto

D-Link predstavio Wireless N Day & Night Pan/Tilt Cloud kameru

 D-Link je predstavio Wireless N Day & Night Pan/Tilt Cloud kameru koja proširuje domet Wi-Fi mreže i omogućuje kućnim korisnicima slobodu da prate stvari koje vole bilo kada, bilo gde.
Kako bi omogućila povezivanje na više uređaja u kući, kamera se ponaša kao bežični extender koji pomaže povezivanju unutar kuće za prenosne uređaje i dodatne kamere. Wireless N Day & Night Pan/Tilt kamera (DCS-5020L) omogućuje rad “u oblaku”, tako da im se može pristupiti daljinski preko mydlink™ aplikacije. Ona se okreće i naginje kako bi se povećala oblast pokrivena samo jednom instalacijom i uključuje infracrveno osveteljenje za rad u noćnim uslovima.
DCS5020LA1
Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Linku Adria, kaže: “Wireless N Day & Night Pan/Tilt kamera donosi sigurnost koja je potrebna ljudima da drže na oku stvari koje im najviše znače i tehnologiju koja im je potrebna da očuvaju svoj duševni mir, po pristupačnoj ceni. Ona se, takođe, brzo instalira i lako se koristi. D-Linkova liderska pozicija u oblasti IP nadgledanja i snažna tradicija u oblasti mreža očigledni su u ovoj kameri koja donosi u kućne uslove performanse koje su ranije bile rezervisane samo za biznis kamere”.
Ova kamera uključuje Wi-Fi repeater mode i može da proširi dostupnost bežičnog signala na celu kuću kao i da radi bez kablovske internet konekcije. Ona takođe podržava D-Linkovu tehnologiju nulte konfiguracije što znači da je set-up potupno automatski kada se povezuje na kompatibilan D-Link ruter.
Pošto kamera omogućuje rad “u oblaku” (cloud), direktni video klipovi mogu se gledati bilo kada preko mobilnih uređaja sa internet konekcijom kao što su smart telefoni ili tablet računari. Ovo je omogućeno jednostavnom instalacijom besplatne mydlink™ aplikacije, koja je dostupna na App Store-u i Google Play-u ili logovanjem na bezbedni mydlink™ portal preko pretraživača.
Duševni mir je osiguran zahvaljujući dodatku detekcije zvuka i pokreta, a infracrveni LED-ovi daju jasne slike u svim uslovima osveteljenja pa čak i u potpunom mraku. Štaviše, ako je određena oblast interesantna za detekciju pokreta ugrožena, ili se prevrši određeni prag zvuka, automatski se šalje e-mailom upozorenje i fotografija ili video klip vlasnicima objekata, omogućujući im da preduzmu hitne akcije.
Ključne karakteristike D-Link PTZ Day/Night Cloud kamere (DCS-5020L) uključuju:
–  Real-time H.264 i MJPEG kompresiju
–  Mehaničko okretanje i naginjanje za nadzor u krugu od 360°
–  Daljinski video monitoring i snimanje
–  CMOS senzor visokog kvaliteta za odličan kvalitet slike
–  Ugrađeni IR LED za snimanje videa u uslovima slabog osvetljenja
–  Ugrađeni ICR za precizan color video
–  Detekciju nivoa zvuka
–  Slanje snimaka na FTP ili na e-mail
–  UPnP Port Forwarding & DDNS podrška za mrežnu konfiguraciju
–  WPS podršku
–  Bežičnu 802.11n konekciju
–  Extender mode povećava pokrivenost wireless signalom
–  mydlink vezu

Leave a Reply