dlink
Foto

D-Linkova dnevno-noćna kamera DCS-933L

D-Link je prikazao prilagodljivu kameru za dnevno i noćno snimanje koja prikazuje video snimke visokog kvaliteta kojima se može pristupiti sa bilo kog mesta i bilo kada kao i ugrađene dodatne mrežne funkcije.

D-Linkova dnevna i noćna kamera (DCS-933L) je idealno rešenje za 24-časovno praćenje u unutrašnjim uslovima. To je samostalni sistem koji može da funkcioniše i bez računara i ne zahteva nikakav poseban hardver ni softver.

Duševni mir je obezbeđen zahvaljujući dodatnoj detekciji zvuka i pokreta, a infracrveni LED-ovi obezbeđuju jasne slike u svim svetlosnim uslovima pa čak i u potupnom mraku. Štaviše, ako je izabrana oblast koja je interesantna za detekciju ugrožena ili unapred određeni prag zvuka prevršen, automatski će se poslati upozorenje na e-mail i fotografija ili video klip vlasniku objekta omogućujući mu da odmah adekvatno reaguje.

dlink

Na ovom mydlink™ uređaju, korisnici mogu brzo i jednostavno da vide video snimke sa kamere sa bilo kog mesta koje ima internet konekciju. Uređaju se može odmah pristupiti preko mydlink™ bezbednog veb portala ili preko besplatnih aplikacija za smart mobilne telefone i tablet uređaje.

Osim čitavog niza pogodnosti visoko kvalitetnog video nadzora, kamera takođe uključuje i Wi-Fi pojačivač za proširenje postojeće korisnikove bežične mreže. Ugrađeni 802.11n wireless pojačivač omogućuje jednostavno povezivanje u više prostorija i na većem broju uređaja, čineći “mrtve” zone stvarima iz daleke prošlosti.
“Ova dnevno/noćna kamera je za sada naša najprilagodljivije rešenje. Ona dolazi sa karakteristikama koje pružaju sigurnost za svakoga ko želi da zaštiti svoju imovinu po ceni koja je više nego ubedljiva. Video nadzor je u prošlosti bio ograničavajuće skup, a ova vrsta pristupačnog IP nadzora ima rastuću popularnost u obezbeđivanju kuća i manjih preduzeća. Često su kuće i ulazi u poslovni prostor, gde su ove kamere uspešno instalirane, tačno oni prostori koji mogu da imaju najviše koristi od ovih podsticaja i ova kamera takođe to čini”, izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Linku Adria.

Kompaktan dizajn D-Linkove kamere za dnevno i noćno snimanje znači da se ona može postaviti bukvalno bilo gde u kući ili kancelariji. Podešavanje je jednotavno koliko i pritisak na dugme ili uključivanje mrežnog kabla u ruter. D-Linkova Zero konfiguracija obezbeđuje automatsku konfiguraciju i inteligentnu sinhronizaciju.
Za mala preduzeća koja žele da koriste D-Linkovu Cloud kameru za dnevno i noćno snimanje, postoji besplatan D-ViewCam™ softver, savremeni sistem za nadzor namenjen centralnom upravljanju većim brojem IP kamera. Podržavajući do 32 IP kamere, D-ViewCam™ je kompatibilan sa postojećim D-Linkovim IP kamerama i omogućuje digitalno snimanje videa, zvuka i događaja za različite bezbednosne aplikacije.

Leave a Reply