Foto

Digitalni ram za slike PF830

Transcend Information, kao globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje podataka, predstavio je novi osmoinčni digitalni ram za slike (Digital Photo Frame) sa 2GB interne memorije i mogućnošću da podrži sve najkorišćenije tipove memorijskih kartica. Sa ultra velikom rezolucijom ekrana, Transcend PF830 je sposoban da reprodukuje slike visokih rezolucija, jasnoće i oštrine kao visoko kvalitetni kolor printer.

Sa glatkim konturama i suptilno ugraviranim šestougaonim oblicima, Transcend PF830, predstavlja moderno dizajniran predmet koji može da se uklopi u bilo koji stil korisnika. Njegov 8” digitalni LCD ekran, podržava rezoluciju 800×600 i najbolje rezultate reprodukovanja slika odnosa 4:3.  Ovaj uređaj uspešno reprodukuje video, foto i muzičke fajlove sa USB ili drugih memorijskih kartica kao i sa svoje interne memorije. Memorija od 2GB omogućava da se u sam Transcend PF830, skladišti preko 9000 digitalnih slika.  Tipove memorijskih kartica koje podržava su: SD, SDHC, MMC, CF, microSD, M2, MS, MS PRO, MS Duo, MS PRO Duo i MS PRO-HG Duo kartice.

Transcend PF830 je opremljen Automatic Orientation Sensor-om (AOS), koji automatski prepoznaje slike i postavlja ih u odgovarajući položaj (portrait ili landscape). Takođe, prilikom reprodukovanja materijala, ovaj digitalni ram za slike koristi i Transcend-ovu izvornu tehnologiju NaturaTone, koja u real time-u obrađuje i dograđuje kolornu paletu same slike, što dovodi do činjenice da slike izgledaju i bolje od realnog slikanog okruženja.

Transcend PF830 je trenutno dostupan u crnoj i beloj boji a uz dodatne mogućnosti, kao što su kalendar, alarm i  sat, ovaj uređaj predstavlja način da se podigne kvalitet života svakog njegovog korisnika.

Leave a Reply