Categories
Foto

Dodela nagrada i izložba najboljih fotografija sa konkursa časopisa ReFoto

U galeriji Artget, Kulturnog centra Beograda, od 14.1. do 1.2.2014. godine održaće se izložba najboljih fotografija pristiglih na konkurs “Nov početak” u organizaciji časopisa za kulturu fotografije ReFoto. Na samom otvaranju (14.1. u 19 časova) biće proglašeni pobednici konkursa kojima će firma “Golum” iz Beograda dodeliti vredne nagrade u vidu HP štampača. ReFoto će dodeliti i pohvale, a već je poznat i pobednik glasanja na Facebook stranici časopisa – Irfan Ličina iz Novog Pazara s fotografijom “Ptica”.

refoto

Časopis ReFoto već dvanaestu godinu zaredom organizuje godišnji konkurs fotografije namenjen čitaocima. Tema konkursa u 2013. godini bila je “Nov početak” koja je na simboličan način označila pokretanje novog portala za fotografiju ReFoto.rs namenjenog svim ljubiteljima fotografije.

Edukacija, informisanost, kreativnost, stručnost i regionalna prisutnost samo su neke od karakteristika najboljeg autorskog časopisa za fotografiju prisutnog u celom regionu Ex Jugoslavije. Blisku komunikaciju sa čitaocima ostvario je, pre svega, putem konkursa, radionica, predavanja, organizovanih putovanja na festivale, fotografska druženja, a nov portal omogućava interaktivnu komunikaciju na dnevnom nivou.

Novu sezonu časopis ReFoto otvara izuzetnom izložbom fotografija čitalaca od kojih su mnogi stasali u vrlo zapažene fotografe baš uz ReFoto.