fhd-590
Foto

DVR full HD kamera za vozila Genius DVR-FHD590

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, proširio je svoju seriju digitalnih videokamera za vozila modelom DVR-FHD590.

Novi model upotpunjuje hvaljenu Geniusovu liniju kamera za automobile sa senzorom od 5 megapiksela koji „hvata“ videozapis Full HD rezolucije pri 30 frejmova u sekundi. Snimak je čist, jasan i verna, a zahvaljujući ugrađenom algoritmu za kompresiju H.264 zauzima manje mesta u memoriji uređaja, što znači da kamera može da snimi znatno više materijala na karticu istog kapaciteta.

Ugrađena tehnologija HDR (High Dynamic Range) sa snažnim LED-om smanjuje zamućenost snimka i snima čist i jasan videozapis čak i u uslovima slabog osvetljenja ili kod odsjaja.

fhd-590

Kamera se postavlja sa unutrašnje strane prednjeg stakla ili na upravljačku ploču kako bi snimila sve što se događa ispred vozila. Snimak može poslužiti u sigurnosne svrhe ili za rekonstrukciju pojedinih saobraćajnih događaja u slučaju potrebe.

Kamera pokriva ugao od čak 128° i dok je u funkciji, ništa joj ne može promaći – full HD kvalitet (1.080p) snima sve što se događa u njenom vidokrugu. Snimke možete pregledavati odmah, putem ugrađenog 2,4“ LCD ekrana ili preko računara (videozapis se prebacuje putem USB-a) odnosno na televizoru (preko HDMI kabla).

genius

Snimka se skladišti na SD karticu – podržani su kapaciteti do 32 GB, što omogućuava višesatno snimanje bez prekida. U slučaju da se kartica u potpunosti popuni video materijalom, kamera automatski briše najstarije snimke i nastavlja sa snimanjem bez potrebe za intervencijom korisnika. Ugrađeni senzor registrovaće naglo pomeranje kamere i u tom slučaju privremeno zaustaviti snimanje kako ne bi došlo do oštećenja zapisa na kartici.

Kamera je izuzetno kompaktna – na najširem delu debljine nepunih 6,8 centimetara – i ne smeta vozaču ili putnicima tokom vožnje.

Kao i druge kamere za vozila iz Geniusovog portfolija, DVR-FHD590 idealno je rešenje za snimanje uslova vožnje na putu ili kao pomoć pri nadzoru kretanja vozila, a može se koristiti i u sigurnosne svrhe . Ugrađena litijum-ionska baterija omogućava vam da kamera radi i kada je automobil isključen.

One thought on “DVR full HD kamera za vozila Genius DVR-FHD590

Leave a Reply