Foto

DVR kamera za automobile Genius DVR-HD550

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je digitalnu HD videokameru za vozila DVR-HD550.

Ova vrhunska kamera montira se na vetrobransko staklo ili upravljačku ploču i pokriva ugao od 105° i u visokoj HD rezoluciji snima sve što se događa ispred vozila. Uređaj je malih dimenzija i ne smeta vozaču ili putnicima tokom vožnje.

Snimak se skladišti na SD karticu – podržani su kapaciteti do 32 GB, što omogućuava višesatno snimanje bez prekida.

Kamera funkcioniše tako da, u slučaju da se kartica u potpunosti popuni videomaterijalom, briše najstarije snimke i nastavlja sa snimanjem bez potrebe za intervencijom korisnika. Određene isečke moguće je zaštiti koristeći kontrole na samoj kameri i time sprečiti da budu obrisani.

Snimak se kasnije može pregleati na samom uređaju ili prebaciti na računar za dalju obradu. Kamera na svaku SD karticu automatski snima praktičan program koji vam omogućava pregledavanje videa na PC-u, uključujući pretragu po vremenskim oznakama.

Visokoosetljivi videosenzor nudi rezoluciju od 1.280×720 tačaka i mogućnost snimanja u uslovima sa malo svetla, kao što je vožnja kroz tunele. Senzor je vrlo brz i trenutno se prilagođava promenama osvetljenja koje nastaju u vožnji.

DVR-HD550 idealno je rešenje za snimanje uslova vožnje na putu ili kao pomoć pri nadzoru kretanja vozila, a može se koristiti i za potrebe sigurnosti .

Leave a Reply