Foto

Elektronsko tražilo Olympus VF-3 za još bolje performanse nove linije PEN fotoaparata

Olympus je predstavio novo elektronsko tražilo visoke rezolucije kako bi pojačao snagu svojih elegantnih PEN Micro Four Thirds fotoaparata među kojima su novi modeli PEN (E-P3), PEN Lite (E-PL3) i PEN mini (E-PM1). VF-3 nudi 100% pokrivenost vidnog polja i rezoluciju koja je četiri puta bolja nego na konkurentskim elektronskim tražilima za fotoaparate ovog ranga.

Ovo tražilo je idealno za dobijanje izvrsnog kvaliteta slike kada se za snimanje koristi veliki zoom. Kompaktno, lagano i jednako elegantno kao fotoaparati PEN Lite i mini, tražilo VF-3 ima i nagibni mehanizam (do 90°) što olakšava snimanje fotografija i video zapisa iz teško dostupnih uglova, čak i pri slabim uslovima osvetljenja. Tražilo će biti dostupno od avgusta2011.

Uz rezoluciju od 920,000 tačaka i uvećanje od otprilike 1x tražilo VF-3 pruža superiorne performanse i izvanrednu vrednost za uložen novac. Bistri ekran visoke rezolucije olakšava zoomiranje i snimanje oštrih snimaka i HD video zapisa, posebno kada se koriste telefoto objektivi. Još jedna prednost je pouzdan mehanizam zaključavanja koji tražilo drži sigurno pričvršćenim za fotoaparat, bez obzira na sve. Tražilo VF-3 koje je posebno dizajnirano za priključak za dodatnu opremu na PEN fotoaparatima* nove generacije je praktičan deo dodatne opreme koji će dobro doći ambicioznim fotografima, ali i amaterima.

Leave a Reply