Foto

Epson podržao izložbu fotografija “Zulu”

Fotografije velikih formata štampane na EPSON ploteru izložene u galeriji New Moment u Beogradu.

U Beogradu je u galeriji New Moment otvorena izložba portretnih fotogafija Milana Josipovića, koja nosi naziv “Zulu”.  Fotografije beleže momente iz života plemena pod južnoafričkim nebom (reč zulu značinebo).

 

“Ovo je bilo jedno od najlepših snimanja u mojoj profesionalnoj karijeri. Fenomenalne lokacije Kejptauna, svetlo i ljudi koje sam fotografisao bili su apsolutno perfektan spoj”, izjavio je autor fotografija, Milan Josipović.

Atmosfera_2_lr

Fotografije formata 120×90 cm štampane su na Epson štampaču Stylus Pro 11880. Radi se o 64-inčnom ploteru za štampu umetničkih fotografija profesionalnog kvaliteta.

 

“Od pojavljivanja serije Epson 11880 pre 7 godina ovi štampači su neprevaziđeni u štampi umetničkih, a posebno crno-belih fotografija. Kvalitet otiska i brzina su razlozi zbog kojih Perollo radi štampu isključivo na Epson printerima u svim tehnologijama,” izjavio je gospodin Viktor Perolo, vlasnik firme Perollo koja je bila zadužena za štampu fotografija za izložbu.

 

Prisutni su imali priliku i da se upoznaju sa modelom L800 koji štampa fotografije dimenzija od 10x15cm do A4 formata. Ovaj model pripada liniji štampača sa fabrički ugrađenim tankovima izuzetno velikog kapaciteta i namenjen je fotografima i entuzijastima koji žele da štampaju kod kuće, uz najniži mogući trošak po odštampanoj fotografiji, bez kompromisa na kvalitetu.

 

Ivana Kokalović, regionalna menadžerka za Srbiju i Crnu Goru u kompaniji Epson, ovom prilikom je izjavila: “Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo jedan ovakav umetnički projekat. Epson već dugi niz godina nudi vrhunska rešenja za štampu fotogafija kako velikih, tako i malih formata i drago nam je što je naš kvalitet još jednom prepoznat od strane profesionalnih fotografa i štampara.”

Leave a Reply