Foto

Fujifilm L55

Kompanija Fujifilm predstavila je neverovatno mali digitalac koji pored toga što pravi dobre fotografije može da snimi i kvalitetan video zapis. Njegova oznaka je Fujifilm L55 i dostupan je u šest različitih boja, a proizvođač ističe kako će se savršeno uklopiti uz najrazličitiju garderobu.

Osnovu ovog aparata čini senzor od 12MP (mega piksela) i optički zum od 3x zahvaljujući kojima L55 daje sjajne fotografije i po dnevnom i po noćom osvetljenju. Poseduje i blic, kao i tehnologiju za prepoznavanje kompozicije koja sugeriše kada je sve savršeno da se “škljocne”. Priču o dobrim radnim karakteristikama upotpunjuje i integracija inteligentnog i panorama modova čiji je glavni zadatak dobijanje što kvalitetnijih fotografija.

Male dimenzije ovog aparata prati i mala težina (svega 120 grama), tako da ga nećete ni osetiti u džepu od farmerica i košulje. Možete ga nositi čak i oko ruku, što je i najjednostavnije kada planirate dan da posvetite fotografisanju. Suma sumarum – sjajan mali aparatić za predstojeći period odmora, koji uz sve prednosti koje donosi još i ne košta puno, bar tako kažu na Web stranici oficijalnog Fujifilm distributera kod nas.

Leave a Reply