Foto

Inovativni Samsung MultiView fotoaparat

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije svečano predstavila je model Samsung MultiView MV800, sa Flip-out displejom širokim 3.0”. Lansiranjem ovog proizvoda kompanija po prvi put predstavlja jedinstvenu i novu MultiView kategoriju koja savremenim korisnicima fotoaparata sa velikim zahtevima omogućava da naprave savršenu fotografiju iz bilo kog ugla.

Ultra tanak i elegantan uređaj može da se pohvali poboljšanim kvalitetom slike, tehnologijom ekrana osetljivog na dodir, kao i mnogim drugim inovativnim funkcijama jednostavnim za upotrebu što znači da svi korisnici mogu da se opuste i uživaju u fotografisanju, sigurni da će uspešno obaviti i najizazovnije fotografske zadatke, bilo da se nalaze ispred ili iza objektiva.

Model Samsung MultiView MV800 zasniva se na uspehu Samsungove tehnologije 2View. To je prvi vrhunski kompaktan model koji poseduje Flip-out MultiView displej osetljiv na dodir širok 3.0”. Samsung je dizajnirao ovaj uređaj na osnovu želja korisnika, odnosno kao odgovor na sve veće zahteve korisnika za maksimalnom prilagodljivošću, uživanjem i kreativnošću u tom segmentu.

Flip-out displej od 3.0” otvara čitav jedan novi svet umetničkih mogućnosti, bilo da želite da napravite savršen autoportret i ulepšate svoj profil na društvenoj mreži, ili da želite da fotografišete iz veoma niskih i visokih uglova kako biste pokazali svoje fotografsko umeće. Ovaj jedinstveni ekran kreće se gore-dole što znači da možete da fotografišete i jednostavno pregledate uslikani materijal iz bilo koje perspektive.

Ultra-tanki dizajn ovog uređaja i savremeni metalizirani finiš kućišta sigurno će ostaviti jak utisak na potrošače koji mnogo polažu na izgled i traže sofisticirani i minimalistički stajling.
Samsungov fotoaparat MultiView nudi impresivnu rezoluciju od 16.1 megapiksela za vrhunski kvalitet slike, zajedno sa objektivom sa optičkim zumom (5x) kojim se može uhvatiti svaki detalj izbliza, dok se širokougaonim objektivom od 26mm u visokoj rezoluciji mogu ovekovečiti veća okupljanja. Budući da je ova tehnologija zapakovana u vrlo elegantan i tanak uređaj, Samsung MultiView predstavlja idealan fotoaparat za vrhunsko fotografisanje u pokretu.

Inovativna funkcija „Panorama uživo“ (Live Panorama), sa druge strane, omogućava jednostavno fotografisanje velikih grupa jednostavnim pritiskanjem dugmeta za blendu i pregledanjem fotografisanog prizora na LCD ekranu. Pored toga, jednostavnim povezivanjem aparata Samsung MultiView sa 3D HDTV, mogu se odmah pregledati fotografije i panoramski snimci u 3D kvalitetu.
Dok Flip-out MultiView displej znači da možete da fotografišete iz svakog ugla bez potrebe da se okrećete, jedinstveni Smart Touch 3.0 sa korisničkim interfejsom omogućava vrlo spontano upravljanje, bez zamaranja prstiju! Ovaj interfejs vam dopušta da jednostavno listate i pregledate opcije iz menija kako biste lansirali traženu funkciju samo jednim dodirom. Smart Touch 3.0 je i vrlo zabavan interfejs jer korisnicima dopušta da sami izaberu sliku za pozadinu.

Leave a Reply