Foto

Izbor najbolje “Travel” fotografije za 2014.godinu

Treću godinu zaredom, saradnja između Travel magazine i kompanija Canon se nastavlja, te je i ove godine zajedničkim snagama pokrenut foto konkurs na temu “Travel” fotografija.

Foto konkurs za izbor najbolje “Travel” fotografije za 2014.godinu, koji je počeo 1.avgusta, trajaće do 15.septembra 2014.godine, kada će tročlani stručni žiri izabrati tri najbolje fotografije i nagraditi njihove autore.

Kao i do sada, konkurs će biti sprovedem putem Canon Srbija facebook stranice, gde će svi ljubitelji fotografije i svetski putnici moći da podele svoje foto impresije sa različitih putovanja i time uzmu učešće u ovogodišnnjem konkursu.

Prilikom postovanja fotografija na zidu stranice potrebno je navesti naziv mesta gde je fotografija nastala, kao i naznaku: Za učešće u foto konkursu na temu „Travel“ fotografija. Fotografije moraju biti autorske i ne smeju sadržati uvredljive ili vulgarne elemente.

Sve pristigle fotografije biće objavljene na Canon Srbija Facebook stranici u okviru albuma Vaše “Travel” fotografije za 2014.godinu, dok će imena pobednika biti eksluzivno objavljena na sajtu Travel magazina 30.septembra 2014.godine.

Autore najinteresantnijih fotografija očekuju Canon nagrade, kao i godišnja, šestomesečna i tromesečna pretplata na Travel magazin.
Poruka svim zainteresovanim učesnicima bila bi: Ukoliko još uvek niste putovali srećan vam put i vratite nam se sa dobrim fotografijama, a ukoliko se ovih dana ne spremate za putovanje, ali imate nekih inspirativnih “Travel” fotografija od ranije, podelite ih sa nama!

Za više informacija o konkursu i učešće u njemu, posetite Canon Srbija Facebook stranicu https://www.facebook.com/canonsrbija .

Leave a Reply