Foto

Izdržljivi Nikon COOLPIX AW120 i COOLPIX S32 fotoaparati

Nikon Europe danas predstavlja dva izdržljiva kompaktna fotoaparata u paleti COOLPIX proizvoda, a oba su namenjena osobama sa aktivnim životnim stilom, prenosi Foto revija. Model COOLPIX AW120 sa 16 megapiksela i brzim objektivom sa optičkim zumom od 5x, vodootporan do 18 m, otporan na udarce do 2 m i otporan na hladnoću do -10°C, opremljen je da izdrži i najekstremnije ekspedicije.

S32

Jednostavan je za rukovanje i zabavan za korišćenje, model COOLPIX S32 od 13 megapiksela je napravljen za celu porodicu, bez obzira na to koliki su avanturisti.

Nikon COOLPIX AW120

Nikon Coolpix AW120

Model COOLPIX AW120 predstavlja značajnu novinu u Nikon paleti izdržljivih tehničkih uređaja, napravljenih za sve koji žele da zabeleže svoju avanturu u punom sjaju. Model COOLPIX AW120 od 16 megapiksela je dovoljno izdržljiv da bude pouzdan saputnik u svakoj avanturi. Ovaj model je sastavni deo opreme svakog ekstremnog istraživača.

Otporan na dubini do 18 m, na udarce do 2 m i na hladnoću do -10°C, beleži vaše kretanje pomoću ugrađenog GPS-a, GLONASS-a, svetskih mapa i kompasa što ga čini savršenim za praćenje plana putovanja. Ugrađeni Wi-Fi omogućava da podelite svaki trenutak avanture, koristeći pametan uređaj, a takođe možete da snimate filmove u Full HD formatu. Veoma širok objektiv od 24 mm f/2,8 sa optičkim zumom od 5x pruža optimalnu količinu svetla čak i u najtamnijim uslovima na kopnu ili pod vodom.

Bez obzira na to gde se nalazite, CMOS senzor fotoaparata sa pozadinskim osvetljenjem od 16 MP omogućava da uvek dobijate odlične performanse i jasne fotografije sa niskim šumom, čak i kada fotografišete u uslovima nedovoljnog osvetljenja,, dok veliki OLED ekran od 7,5 cm i sa 921.000 tačaka ima superiornu vidljivost koja omogućavaju jasnu reprodukciju, čak i pod vodom ili na direktnoj sunčevoj svetlosti. U slučajevima kada tokom avantura želite da snimite video, model AW120 snima pokret pri brzini od 1080/60i sa optičkim zumom i autofokusom. Usporeno i ubrzano, pri brzinama od 15 do 240 fps, možete da prožive i iznova dožive svaki sekund velike avanture. Nikon Coolpix AW120 će se naći u prodaji od 27. februara ove godine.

Nikon COOLPIX S32

Nikon Coolpix S32

Jednostavan za rukovanje, zabavan za korišćenje i dovoljno izdržljiv za celu porodicu, COOLPIX S32 od 13 megapiksela je fotoaparat koji će svi veoma lako koristiti. Uglađen dizajn omogućava lako držanje i rukovanje – bez obzira na to da li ga drže deca ili odrasli. Napravljen da traje – otporan na udarce, prašinu i vodu – savršeno se uklapa u aktivan porodični život.

Istražite zabavne funkcije ovog modela kroz meni koje lako možete da razumete, dok zaobljeni ergonomski dizajn čini ovaj fotoaparat idealnim za svakoga, od dece do baka i deka.

Jednostavnost rukovanja ide uz odlične rezultate i uvek ćete dobiti jasne, oštre fotografije ako koristite model COOLPIX S32. Ovaj kompaktan fotoaparat je napravljen za korišćenje u najraznovrsnijim situacijama – otporan je na prašinu, na udarce do 1,5 m i vodu do 10 m – pa možete da ga nosite svuda sa sobom.

Nikon Coolpix S32 će se naći u prodaji od 27. februara ove godine.

Leave a Reply