benq
Foto

Kompaktni BenQ GH200 sa velikim zumom

BenQ danas predstavlja svoj prvi kompaktni fotoaparat sa velikim zumom, model GH200 iz serije GH. Lansiranje ovog proizvoda označava ulazak kompanije BenQ u segment kompaktnih uređaja i predstavlja važan simbol BenQ-ove posvećenosti usavršavanju optičke tehnologije. GH200 ispunjava potrebnu savremenih korisnica sa BenQ-ovim MagiQ filterom koji postiže zadivljujuće efekte i služi za kreativno i bezbrižno snimanje. Za korisnike širom sveta koji vode računa o modi i stilu i koji vole da dele svoje jedinstvene priče, iskustva i ideje – GH200 je pristupačno rešenje za potpuno novu stranu fotografije.

BenQ GH200 je ponosan na širokougaoni objektiv od 24 mm i 12.5x optički zum, CCD senzor od 14 megapiksela sa optičkim stabilizatorom slike, široki LCD ekran od 2,7 inča i 230K, a nudi i veliki broj režima snimanja sa kojim će korisnici biti zadovoljni.

Sa x12.5 zumom kod BenQ-ovog modela GH200, zumiranje i snimanje izbliza je jednostavno, a optički stabilizator slike automatski smanjuje zamagljenost. MagiQ je novi filter za boje koji je dizajnirao BenQ. MagiQ poboljšava kontrast i nijansiranje u kombinaciji sa efektom HDR-a da bi drastično unapredio mračna područja na fotografiji i proizveo surealistična remek dela, čak i za najobičnije scene, kao ’MagiQ’.

U funkcije modela GH200 spada i “jednostavan režim” koji eliminiše problematično podešavanje i pojednostavljuje snimanje, savršeno za početnike u svetu digitalnih fotoaparata. ”Tihi režim” će automatski onemogućiti blic, isključiti zvuke aktivnosti i konfigurisati druga podešavanja kako bi se sprečilo uznemiravanje drugih. Ovaj režim je praktičan kada se snima u muzeju ili drugim područjima gde je fotografisanje sa blicom zabranjeno.

Štaviše, GH200 ima opciju “AF sa automatskim praćenjem”: to je pametno fokusiranje sa automatskim praćenjem kojim se objekat fiksira i prati dok se kreće, na primer omiljeni ljubimac ili dete koje se igra, čak i nakon što izađe i ponovo uđe u vidno polje. Ovaj elegantni fotoaparat takođe ima funkciju ‘1cm Super makro’ kojom jasno fokusira subjekte na udaljenosti od 1 cm i zadržava neverovatne detalje, kao što su glatka i svilenkasta površina latice cveta.

GH200 dolazi sa 22 režima scene i fleksibilno se prilagođava potrebama korisnika u raznim situacijama. Elegantan, kompaktan fotoaparat, lak za nošenje, sa ‘MagiQ’-om, savršen za modernu ženu u savremenom društvu.

Leave a Reply