Foto

Logitech predstavio web kamere sa besplatnim, brzim i jednostavnim softverom za video pozive

Logitechove web kamere omogućavaju jednostavniji video chat korišćenjem programa Logitech Vid

Nakon nedavnog saopštenja o programu Vid za besplatno, brzo i jednostavno uspostavljanje video poziva, juče je iz kompanije Logitech najavljuju sedam novih web kamera koje podržavaju taj program za video komunikaciju.

Ako poželite da vidite nasmejano lice svoga unuka ili razgovarate sa udaljenim prijateljima, ovo su prave web kamera za vas. U nove web kamere ubrajaju se Logitech Webcam Pro 9000, Logitech Portable Webcam C905, Logitech Webcam C600, Logitech Webcam C500, Logitech Webcam C300, Logitech Webcam C250 i Logitech Webcam C200.
Pro 9000

“Od sada je uz program Vid stvoren jednostavniji način kako bismo dugotrajnije ostali u vezi. Idealno je vreme da odaberete jednu od Logitechovih web kamera, te on-line razgovore uz video poziv pretvorite u dnevnu rutinu” – kaže Gina Clark, glavna direktorka i potpredsednica Logitechovog poslovnog odelenja za Internet komunikaciju. “Logitech je pionir u razvoju web kamera, a naši novi proizvodi omogućuju da jednostavnije razgovarate sa prijateljima i porodicom širom sveta”.

Logitech Quicktime pro 9000

Vrhunske web kamere: Logitech Webcam Pro 9000, Logitech Portable Webcam C905

Uz nagrađivanu Logitechovu Web kameru Pro 9000 vaš život izgledaće još lepše.

Zeiss optika sa autofokusom omogućava uživanje u besprekorno oštroj slici i u neposrednoj blizini. HD senzor od 2 megapiksela donosi jasno pregledni video od 720 p bez vremenskog zastoja i prenos slike od 8 megapiksela (unapređeni softver). Logitech RightLight 2 tehnologija inteligentno je podešena za kreiranje visoko kvalitetnih snimaka, u zatamnjenom okruženju ili sa pozadinskim osvetljenjem, a uz funkciju Logitech Video Effects još možete i personalizovati razgovor birajući iz preko stotinu avatara, ličnih dodataka ili unapred kreiranih lica duboke izražajnost i zanimljivih pokreta.

Nudeći sve prednosti koje ima i web kamera Pro 9000, a namenjena za one koje su često odsutni, Logitech Portable Webcam C905 omogućava jednostavan prenos slike i razgovore uz video poziv bez obzira gde se nalazite.

Leave a Reply