Foto

M.ZUIKO ED 60mm MACRO objektiv – preciznost u makro fotografijama

Želite da napravite makro snimke u vrhunskoj rezoluciji, sa izuzetnim kontrastom i bogatstvom detalja?

Makro objektiv M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 omogućava sve ovo i još puno toga, a naročito se ističe u oblasti kvaliteta slike, svestranosti i izdržljivosti. Pošto je u pitanju poseban makro objektiv, možete da pravite slike iz neposredne blizine u prirodnim razmerama (1:1) i da koristite kontinuirano fokusiranje sa ovog rastojanja do beskonačnog. Zahvaljujući izuzetno preciznoj izradi, ovaj objektiv poseduje unutrašnji sistem fokusiranja sa plivajućim sočivima i donosi podjednako dobar kvalitet slike u makro fotografijama, pejzažima, ili portretima.

Napravite efekte male dubinske oštrine zahvaljujući otvorenoj blendi i pokažite kako izgleda razlika između savršene oštrine detalja i cirkularnog bokeh efekta. Pored tehnološkog savršenstva, ovaj objektiv krasi i izuzetna izdržljivost – otporan je na prašinu i prskanje vodom i poseduje poseban zaštitni sloj na staklu sočiva. Jednostavno promenite opseg fokusiranja (0,19-0,4 m ili 0,19 m-beskonačno ili 0,4- beskonačno).

Pored svega ostalog, tu je i specijalni displej koji pokazuje stvarno fokusno rastojanje i daje vam veću kontrolu nad snimanjem. Možete da nabavite i automatsko senilo objektiva, koje se pomera gore-dole kako bi smanjilo presijavanje i zaštitilo objektiv.

Leave a Reply