S02_SL_front_lo
Foto

Mali ali moćni Nikon COOLPIX S02

Budući da je dovoljno diskretan da možete da ga nosite svuda sa sobom i dizajniran tako da se za njim svi okreću, COOLPIX S02 je sjajan modni dodatak za noćne izlaske i upotpuniće svačiji stil. Sada možete lakše nego ikada da snimate spontane trenutke koje zaista želite da pamtite pomoću najslađeg člana Nikon COOLPIX palete proizvoda, manjeg i od kreditne kartice.

S02_SL_front_lo

CMOS senzor od 13 megapiksela, 7,3 GB interne memorije i optički zum od 3x obezbeđuju ovom dopadljivom fotoaparatu funkcije većih modela, dok ekran osetljiv na dodir i intuitivni interfejs daju ovom uređaju dizajniranom poput nakita pravi zavodnički kvalitet. Osim toga, Xenon blic ugrađen u fotoaparat, moćniji i uravnoteženiji od LED lampe, osvetliće čak i najzamračenije restorane, barove i noćne klubove, a rezultat će biti lepo osvetljene i kvalitetne fotografije. Ako poželite da zabeležite film, S02 snima u Full HD rezoluciji, stoga nećete propustiti ni najsitnije detalje. Režim „Noćni pejzaž“ vam omogućava i da snimate oštre slike pri malim ISO vrednostima tako što će za vas kombinovati četiri snimka napravljena veoma velikom brzinom.

Ovaj maleni fotoaparat ima CMOS senzor od 13 megapiksela, podršku za Full HD filmove i veliki ekran od 2,7 inča osetljiv na dodir sa antirefleks slojem i prilagodljivim korisničkim interfejsom. Dovoljno je lagan (100 g) da biste mogli da ga nosite oko vrata na zabavama, a sa metalnim poklopcem tela fotoaparata pravi je modni dodatak i uvek u centru pažnje.

Nicolas Gillet, menadžer odseka za proizvode široke potrošnje u Nikon Europe, objašnjava: „Mali, stilizovan i elegantan u svim situacijama, COOLPIX S02 je možda najmanji član COOLPIX porodice, ali je svakako velik kada je reč o dizajnu. Nezaobilazni dodatak za svaki dlan, tašnu ili torbu, ovaj sićušni kompaktni fotoaparat kombinuje prefinjene odlike dizajna, poput tehnologije ekrana osetljivog na dodir sa antirefleks slojem, interne memorije i ugrađenog Xenon blica, sa CMOS senzorom od 13 megapiksela i lakim automatskim režimima zahvaljujući kojima nikada nećete propustiti nijedan trenutak ni poziv na zabavu.“

Leave a Reply