Foto

Mali moćni Nikon COOLPIX S01

Pokažite svoj stil pomoću fotoaparata vrhunskog dizajna Nikon COOLPIX S01 koji je manji od kreditne kartice. Sa NIKKOR 3x optičkim zum objektivom, ekranom osetljivim na dodir od 6,2 cm (2,5 in.), CCD senzorom slike od 10 megapiksela, internom memorijom od 7,3 GB, HD filmom i sjajnim metalnim telom.

Izaberite boju tela koja je savršena za vas i budite primećeni sa fotoaparatom COOLPIX S01: malim fotoaparatom koji voli da bude viđen.

Lak kao pero, ovaj fotoaparat je toliko mali da nećete ni primetiti da ga nosite. Kada ga izvadite iz džepa ili torbe, možete biti sigurni da ćete snimiti vrhunske fotografije i filmove, zahvaljujući objektivu sa 3x optičkim zumom i senzoru slike od 10 megapiksela.

Zabavljajte se snimajući filmove sa efektima ili primenjujući filtere na fotografije koje ste snimili. Uživajte u neverovatno svetlom, antirefleksivnom ekranu osetljivom na dodir zahvaljujući kome je sve lako kontrolisati.

Sa Nikon COOLPIX S01 nema potrebe za memorijskim karticama, 7,3 GB interne memorije omogućava vam da u fotoaparatu sačuvate do 3000 slika (najveće rezolucije) i 3 sata filmova (u VGA režimu), bez potrebe za upotrebom zamenljivih medija za skladištenje podataka.

Kontrola pomoću dodira: uživajte u lakom rukovanju pomoću ekrana osetljivog na dodir od 6,2 cm (2,5 inča). Antirefleks sloj obezbeđuje jasno fotografisanje i reprodukciju. Navigacija je laka zahvaljujući velikim ikonama menija, a početni ekran možete prilagoditi tako da odgovara vašim željenim opcijama ili možete upotrebiti svoje fotografije kao pozadinu.

Punjenje putem USB-a i naizmenične struje: fotoaparat se može puniti preko računara korišćenjem priloženog USB kabla ili preko standardne utičnice za napajanje.

Leave a Reply