Foto

Memoir – Skyla predstavila prvi digitalni okvir za slike sa integrisanim skenerom

8- inčni digitalni ram za slike sa funkcijom skeniranja  – pretvara štampane fotografije u digitalne fajlove

Skula LiteOn IT predstavio je svoj prvi proizvod Skyla branda iz linije konzumne elektronike.  Memoir je prvi digitalni ram za slike sa integrisanim skenerom koji ima mogućnost konverzije konvencionalne fotografije u digitalni fajl.

Memoir je savršeno rešenje za one koji fotografije čuvaju u fiokama i kutijama od cipela jer će im na zabavan način omogućiti jednostavno skeniranje fotografija i uživanje u njihovom prikazu  na 8″ digitalnom okviru. Memoir je prvi proizvod Skyla branda.

Kako bi kreirali digitalnu datoteku i snimili je direkno na internu memoriju okvira (1 GB) potrebno je skenirati fotografiju veličine do 4×6 inča. Osim toga, za sigurno snimanje korisnici mogu digitalnu datoteku preneti i direktno na USB drive, CD ili eksterni hard disk.

LiteOn je međunarodno priznat brand na tržištu računaea i optičkih uređaja” izjavio je  Michael Ostwind, Director, Sales & Marketing LiteOn IT kompanije. ” Odvojili smo našu potrošačku i optičku diviziju kako bi se bolje usredsredili  na kreiranje proizvoda koji će zadovoljiti specifične zahteve potrošača i održati kvalitet usluge svetske klase.

Memoir predstavlja prvi od mnogih budućih proizvoda konzumne elektronike koje planiramo da predstavimo sa Skyla brandom. Memoir, sa svojim ugrađenim skenerom dokaz je LiteOn-ove predanosti u stvaranju inovativnih proizvoda koji potrošačima pomažu da dele i čuvaju dragocena sećanja njihvih života”.

Memoir je 8″ digitalni okvir za slike prekrasnog dizajna sa 800×600 rezolucijom ekrana i rezolucijom skeniranja od 600dpi. Njegova interna memorija kapaciteta 1 GB može snimiti  do 200 4×6 ”  ili 400 3×5″ fotografija. Uključuje 5-u-1 čitač memorijskih kartica koji je kompatibilan sa CF/SD/MS/MMC/xD memorijskim karticama, dva USB porta za računar/ USB flash drive koji omogućava korisnicima pregled digitalnih slika kako i na ovim medijima, tako i na internoj memoriji.

Ujedno, ovaj digitalni okvir za slike može reprodukovati MP3 muziku, Motion JPEG, MPEG1 i MPEG4 i video zapise.

Leave a Reply