Foto

Mobotix M15 AllroundDual nadzorna kamera visoke rezolucije

Mobotix je zvanično izbacio novi model kamere. Mobotix M15 AllroundDual je kamrera sa izuzetnim performansama, opremljena savremenom tehnologijom i predstavlja sam vrh u Mobotix asorimanu, kako u pogledu funkcionalnosti, tako sa tehnološkog aspekta.

M15 AllroundDual poseduje Mobotix-ov najnoviji megapikselni sensor (5MP) koji ima poboljšane funkcije od dosadašnjeg. Zahvaljujući ovom senzoru zumiranje na dnevnom senzoru je poboljšano za neverovatnih 27 procenata, dok je na noćnom poboljšano do 200 procenata, što novim Mobotix kamerama obezbeđuje neverovatnu fleksibilnost pri svakodnevnoj upotrebi. Neizmerno poboljšan sensor svetlosti igra ključnu ulogu u bezbednosnim aplikacijama, kao i veći “frame rate” koji je [email protected] rezoluciji. Noćni sensor od 5 megapiksela proizvodi sliku od 3.1 MP umesto dosadašnjih 1.3 MP, što rezultira izuzetnom slikom i povećanim mogućnostima.

Od sada Mobotix M15 AllroundDual kamera krajnim korisnicima pruža maksimalnu fleksibilnost u vidu promene aplikacija, s’obzirom da se moduli od sada mogu menjati u skladu sa potrebama korisnika. Modularni dizajn obezbeđuje visok stepen slobode pri montaži i promenama samih aplikacija.

Mobotix M15 AllroundDual kamera poseduje Mobotix-ov najnoviji softver MxActivitySensor koji za funkciju ima da detektuje i analizira sva kretanja u prostoriji ili regiji koja se nadzire. Cilj MxActivitySensor-a je da smanji vreme potrebno za konfiguraciju, kao i da lažne uzbune poput senki, prašine, drveća… svede na minimum.

Leave a Reply