Foto

Model COOLPIX S70 – Inovativna organska tehnologija za EL ekran osetljiv na dodir

Sa inovativnim ekranom osetljivim na višestruki dodir, model Nikon COOLPIX S70 prijatnog izgleda napravljen je imajući u vidu lakoću korišćenja.

Sa opcijama za smanjivanje, uvećanje ili listanje slika dodirom na različite načine na organskom EL ekranu visokog kvaliteta od 3,5 inči, ovaj fotoaparat je prvi u Nikonovom opsegu sa ovom modernom tehnologijom. Pored toga, fotoaparat takođe sadrži okidač osetljiv na dodir koji omogućava da fokusirate i fotografišete tako što ćete samo dodirnuti relevantnu oblast na ekranu.

Zajedno sa modernim spoljnim dizajnom sa efektom kože u retro stilu, OLED ekran visokog kvaliteta odražava superiorne performanse fotoaparata. Sadrži 12,1 megapiksela, širokougaoni NIKKOR objektiv sa zumom od 5x i jasan i živ prikaz bez obzira na uslove u okruženju, dok je jednostavnost korišćenja zagarantovana.

Druga funkcija visokih performansi je mogućnost snimanja visokokvalitetnih HD filmskih sekvenci kako bi se posebni momenti sačuvali na filmu. Pored toga, mogućnost brzog i lakog „prelistavanja“ fotografija čini da COOLPIX S70 bude fotoaparat koji će izabrati svi koji traže najnovija dostignuća u dodatnoj fotografskoj opremi.

Leave a Reply